Here I go again

Jag har haft fullt upp och har varit lite dålig på att uppdatera, men nu gör jag det när jag har lite tid över tihi. Igår var jag på Adecco och sedan följde jag med mamma till skatteverket. Jouni träffade mig där vid stationen efter resan från Luleå (SÄMST HATAR LULEÅ) och jag kände absolut inte igen honom haha! Het het het säger jag bara!! Jag skulle till arbetsförmedlingen, men sen fick jag syn på pastarestaurangen och Jouni föreslog att vi skulle äta först. Gott var det, sjukt gott! Sedan efter maten så kom vi äntligen fram till arbetsförmedlingen, och där lämnade jag in min ansökan som jag nu måste lämna in varje månad. Jag har börjat på Adecco och har inte så höga förhoppningar, jag chansar för jag har ingenting annat för mig och jag vill ju börja jobba såfort som bara den. Så jag ger det en chans.

Det var igår, idag så gick till första lektionen och det var inte så intressant. Det var mest en massa självklarna saker, som man redan vet om. Andra lektionen börjar nu på torsdag och jag hoppas att jag går därifrån med en gnutta kunskap. Nu, in till något helt annat. Jag har anmält min lägenhet hos hyresgästföreningen för att hyresvärden inte har tagit i problemet som jag har i min lägenhet. Jag misstänker att lägenheten har mögel och bad hyresvärde ta hand om det, vilket de inte gjorde så jag var tvungen att ta kontakt med hyresgästföreningen. I morse kom en gubbe hem till oss för att undersöka, men hittade ingenting. Men jag vet inte om det är bara något de säger för att inte slösa pengar på en jobbig hyresgäst. Jo, jag har blivit lite jobbigare mot de för att de aldrig tar tag i problemen och löser de. Men vi får se om lukten fortsätter och brorsan kan inte vara hos mig för då får han en sån really bad ögoninfektion av något slag. Så något är det ju!

Idag var jag som sagt hos Adecco, sen åkte jag hem till mamma för att hjälpa henne med håret. Jag hann färga klart det innan lille Jack vaknade och ville äta :). Yes! Nu ska jag göra lockar så vi får se hur det blir, hon vill ju snygga till sig och hon är ju så fin men orkar aldrig fixa till sig. Men nu faaan blir det ändring på det.

Jouni åkte imorse till Sthlm för att tjäna lite extra pengar, och kommer hem imorgon. Då kan vi njuta och umgås fram till nästa vecka på måndag. Jag vet inte riktigt när han kommer hem imorgon, men ska ändå in till stan på morgonen för att köpa gardinerna som jag vill ha :). Sen om vi hinner så ska vi till medley för att bada och bubbla :D.

Hmm...fint väder ute...Jajaja, nu måste jag gå :) Heddåå!!

Han är sååå söt!


Brist på bäbimage bilder - JA!

Haha Tessan ville ju se bilder på magen och jag skäms lite för att jag inte har tagit flera bilder på min mage, det är 3 månader kvar sen finns inte mage kvar :(. Måste passa på nu när bäbisen är därinne och magen växer. Så det är bra att Tessan sätter lite press på mig ang detta! V.23 +5



Jag kan också passa på och ladda upp bilder som jag har tagit under veckan, skandal! Bloggen behöver faktist bilder också!



Yepp det var nog alla, I hope so! Enjoy! <3

Hur kan man?! Vad fan har man i huvudet!


Busy day

Gud, jag är så himla slut. Det enda jag vill göra just nu är surfa, titta på tvn, äta och sedan sova. Min rygg värker och har blivit van vid det, men nu har smärtan blivit allt mer kraftigare och då är det inte så roligt om man är ute. Då måste man avsluta dagen för att gå hem och bara vila. Magen växer och växer, jag har tre månader kvar och det känns som om jag inte kommer att klara av detta! Guud!



Nä vet, jag ser inte så glad ut! Min rygg värker!

Fylld med olika feelings..

Glad, ledsen, överlycklig, lycklig, kär, arg, trygg, älskad, besviken. Fattar inte varför men det är sjukt äckligt när man känner allt i ett och samma tillfälle. Man vet inte om man ska skratta eller få raseriutbrott - kul, eller kanske inte. Det kanske är lite sådär idag bara för att jag har haft det sjukt roligt och helt enkelt nöjd med de få dagarna jag har haft nu med Jouni. Imorgon åker han igen för att jobba, han kommer att vara borta i en vecka och det känns bara så jobbigt och få vara ensam igen. Men hem kommer han alltid, det är bara längtad som är jobbig.

Nog om det fan! Jag fick sängen idag, och är sjuk nöjd, Jouni får äran och välja ut en madrass för jag är skitdålig när det gäller sånt. Hans säng var ju sjuk skön, men den slängde han. Så han får ta den biten, jag har alltid valt ut den hårdaste vet inte riktigt varför! Jag ska göra en v-logg och visa er runt i lägenheten, då kommer ni också få se den nya sängen. Men det kommer att ske under nästa vecka, kommer tyvärr inte hinna göra det innan.

Jag ska stanna hos mamma imorgon och så en vecka frammåt. Hon vill ju ha mig där hos henne, kan förstå henne då det inte är så roligt med att vara själv så ofta plus att jag får ta hand om Jack då och då, vilket är sjukt bra och roligt. Jag har lärt mig skitmycket om barn samtidigt som jag får vara med chubby cheeks! Det är skönt när man vet att man behövs, soon mudder soon. Klart man ställer upp.

Ya, ahora! Jag ska fixa mig lite snabbt, jag och Jouni måste gå förbi ok för att hämta ett paket sen ska vi förbi hm för att köpa nya tights.

Chao!



Alltid bäst med ett varmt bad

Jag vaknade vid 7 för jag hade en tid hos arbetsförmedlingen 9. Mamma skulle följa med men hann inte då hon hade en tid 9.30 hos bvc, jag ville ju ha med mig henne också för att jag känner mig på något sätt lurad när det gäller jobbgaranti för ungdomar och Adecco. Men jag fick det jag ville ha, så det löste sig ändå. Efter mötet åkte jag hem till mamma för att hjälpa henne lite med hemmet. När det var klart så satte jag mig vid datorn och kollade lite på mailen. Haha, juste. Jag har ju lagt ut min säng och min byrålåda på blocket och det som stör mig är att jag skrev klart och tydligt "endast seriösa personer". MEN vissa förstår inte det, så jag har fått ett dussintals mail och vissa säger "kan jag komma och hämta den idag" så skriver man tillbaka förstås "självart, vilken tid"...så skriver de inte tillbaka! Det har ju hänt ganska många gånger nu! Man väntar ju...

Jag loggade in på arb. för att lägga till meriter och jag hade ett par stycken, så det var ju bra. Sedan fick jag ringa runt för att olika företag skulle skicka arbetsgivarintyg som jag sedan måste lämna in till arb. Jag kollade också på hyresbostäder ifall de hade fått in nya lägenheter och det hade de, alla var med uteplats så jag fick en visning och det blir imorgon. Det blir spännande, jag hoppas att jag får den bara. Jag vill inte bo kvar i en lägenhet längre, utan vill lite längre upp så radhus blir bra. Nu håller jag bara tummarna.

Aja, skitsamma. Jag har också följt med mamma till centrumet och köpte lite saker till frukosten, sen passade vi på att köpa pizza och macis. Jag var absolut inte sugen på varken macis eller pizza, kände fettet rinna i munnen - inte så himla kul. Sen dess har jag bara varit seg och trött så dagen slutade med ett varmt bad.

Nä nu ska jag lägga mig, och imorgon kommer Jouni!!


Beställde himmelsängen...

som jag länge velat ha!


Jag måste bara bli av med sängen som vi har nu.

"Jaså du är gravid, nämen då kan du inte jobba", WTF!

Ja, det kan man lungt påstå! Jag var hemma och nu har jag märkt att vi kanske har någon fuktskada i lägenheten då ev mögel. Jag fick då ringa till hyresgästföreningen för att förklara min situation och att jag har meddelat hyresvärden om detta redan förra året när vi nyss hade flyttat in, men nu märker man både lukt och reaktioner som man får i kroppen. Det har blivit allt värre, så nu fick jag nog. Vi betalar 6000 i hyra för en trea och för mögel, NEJ! Så ska det inte vara, och jag har inte varit hemma under 2 veckor. Bara 10 min per dag då jag byter mat, sand och vatten till Kovou. Nu märker man och killen som jag pratade med skulle ta hand om detta, det hoppas man iaf att han gör. Jag har också sökt jobb idag, 5 st. Det var det enda jag hittade för tillfället, men imorgon så kanske jag kan söka jobb i någon butik - helst klädes. Jag har skickat ut några cv till olika klädbutiker, men har inte fått svar. Nu får det vara nog, om jag inte får jobb snart så måste jag börja plugga. Skitsamma om jag är gravid, det betyder inte att jag är förlamad bara för det. Jag kan ju ändå plugga distans, och fortsätta med det sen när barnet föds. Sen har jag min utbildning, bra nu har jag löst det också. SKÖNT! Tycker verkligen inte om att lata mig, jag lever ju för att leva inte för att ruttna och klaga. Gör helst något åt problemet, och inte ha tummen i arslet! Livet gör man själv. Jag har fått så otroligt mycket kritik ang graviditeten. Som "oj, men du är ju gravid hur hade du tänkt". Tack och det betyder att jag inte kan jobba då eller? Att jag inte har lust och ork för att jobba eller plugga?? Sjukt! Det är som att man är funktionshindrad eller förlamad. Herregud! Vissa tar ju för sig, "åh jag kan inte jobba, jag är gravid" och de är ju knappt i 4:e veckan eller i 3:e månaden!! Hallå! De drar alla över en kam, men jag är inte sån. Om jag inte får jobb snart, då blir det raka vägen till infoteket o sedan komvux Faan!


Dagen

Det var ganska lungt och skönt, ingen stress och jag fick gosa med min lille prins Kövu. Jag och mamma gjorde maten, och jag gjorde efterrätten. Jag är fortfarande mätt, och nu har det gått mer än en timma sen vi kom hem. Jag känner att mi bäbi är nöjd med maten, sparkar och sprattlar runt där inne i magen (känns hur gosigt som helst). Kovou blev jätteglad och stackarn han har saknat mig så himla mycket, han var ju så himla gosig i sängen. Han ville ut när jag skulle gå men han får inte vara ute själv efter det som hände i tisdags. Det var så att jag hade tvätt och passade på att släppa ut honom, jag hann inte vara borta i 7 min och så ser jag två vilda 7 åringar som skrek galet medan de drog upp Kovou från svansen och viftade vilt. Fan vad arg jag blev och såklart så fick de världens utskällning från mig, men det värsta var att när jag frågade efter deras mamma så pekade pojken upp mot en balkong och där stod hon och bara stirrade några sekunder innan hon gick tillbaka in i lägenheten!! Jag ska aldrig mer släppa ut Kovou ensam, man vet aldrig vad som kan hända!

Jag ska iaf hem imorn igen, måste vara där lite oftare, jag har ju ett hem och en katt. Det är inte så roligt för Kovou heller, och att man har en lägenhet som man inte ens använder. Får bara skuldkänslor och dåligt samvete, men det ska ske en ändring redan imorgon och frammåt. Jag hoppas att Jouni kommer hem snart för jag vill inte vara ensam mera, nu har han varit borta alldeles för länge och jag har ju faktist en sambo!

Mormor gav mig en liten present, och jag som inte mådde så bra imorse. Hon fick mig att må bättre, tihi! Hon är så söööt! Hon gav mig ett litet påskhus i glas med ett lock, och jag tackade för den och skulle stoppa ner den i väskan. Men sen sa hon "men du måste öppna den och kolla att allting stämmer", "stämmer" tänkte jag okej...Så jag öppnade locket och så ser jag bara en bomullstuss, så tog jag ut den och sen ser jag en skitfin guldring! Jag blev chockad och skitglad! Den passade precis och jag blev ju så himla glad och tackade så mycket! Skitfin ring, så jag var tvungen och ringa Jouni för att berätta det :D. Vilken överaskning!!

Nä nu blev jag sugen på godis och vatten...







Kövu

Mi bäbi, jag saknar honom så mycket. Gosa med min fluffiga prins, medan Jouni är borta tihi! Han kommer bli så glad nu när jag kommer hem, han kommer säkert jama och följa efter mig för att gosa! Men först måste jag förbi Hageby Centrum för att fråga 3 om min telefonräkning som jag fortfarande inte har fått och jag har haft hemtelefon i ca 2 månader nu. Jag hoppas att jag inte har gått över bestämda summan, jag tror jag har gjort det...De kommer säkert skicka ut telefonräkningen för 3 månader, fan om de gör det! Jag fick inte den informationen iaf, utan man får ju alltid räkningarna varje månad. Aja, efter 3 så måste jag köpa bröd och mjölk. Jag ska passa på att äta hemma också. Vi får se om mamma följer med mig till mig, för nu har jag varit här i två veckor och nu är det hennes tur och komma hem till mig!

Jag hade hemska drömmar inatt, men tur så är det bara en dröm och ingen verklighet. Men man undrar ibland om sånt verkligen kan hända. Jag hoppas bara att det inte händer något liknande.





Vill ha sommar, sommar o sol :D

-


Nytt boende tack!

Nu vill jag flytta, bort från Ringdansen! Jag har letat som en galen kossa, varje dag och jag har hittat ett flertal lägenheter. MEN trots min intresseanmälan så får jag inte de! Jag hittade en 3:a (radhus) med dubbla uteplats och två toaletter (perfekt) och jag har alltid velat flytta dit, men samma sak där...jag fick inte den heller! Det skulle ju vara perfekt för mig, Jouni och Kovou samt bebisen som är påväg! Faaan! Ååh vad arg jag blir, jag fattar inte jag försöker ju. Men ändå så går det inte alls bra, det är inte så att jag latar mig varenda dag och tjatar, jag gör ju något åt situationen och ändå så händer det absolut ingenting! Samma sak med jobb, fan alltså jag orkar verkligen inte ta upp det. Ännu ett problem! Skitsamma säger jag bara - för tillfället.

Helvetes jävla skit!

V.21

Hade ju tänkt lägga upp en video då bäbisens passar på att sparka, för nu ser man tydligt! Jag har inte haft tid med det, men det kommer. Idag passade jag på att ta några bilder på magen, den har vuxit så otroligt mycket och nu ser man inte höfterna alls. Bäbisen är lika stor som en honungsmelon, ååå längtar tills jag får hålla i mitt och Jounis barn! <3



Mycket, mycket och otroligt mycket kärlek!


Uppdatera!

Ja, det håller jag på med just nu! Vagnen jag köpte var inte den jag skulle köpa från början, men jag är klart nöjd som bara den! Hoppas att Jouni tycker om den, han ville ha en mörk blå med oranga kanter. Men svart med beiga kanter vad ju snyggare tycker jag :)

Jag följde med mamma till bvc och som alltid så bajsar Jack överallt! Just när man ska ta bort blöjan för att kunna väga honom och så. Vilken otur haha, kissparty blev det också. Men nu är han glad och nöjd, sover som en liten ängel!

Nä nu måste jag göra mat :) hejsvejs!





VISST ÄR HAN SÖT! <3

Härligt väder

Snart ska man ut och njuta så mycket man bara kan...men först..måste jag packa ner några blöjor till Jack :)

Hejsvejs!



Tog den för 2 min sedan, är kritvit jag har inte solat sedan juli förra året :D

Trött

Sorry guys, men jag får uppdatera imorgon. Men det skadar inte om jag skriver några rader. Jag hämtade vagnen och gud vad nöjd jag är, sen har jag hittat en lägenhet och jag ber verkligen för att få den! Jag har också handlat ett par saker till hemmet, och avbokade tiden för en lägenhetsvisning.

Ja, det var allt, nu måste jag ta järntabletten sen måste jag sova!

Godnatt heddå!



De lokta skuit!

Sitter här och är helt slut! Dagen var bara alldeles för mycket och jag hämtade aldrig barnvagnen, utan det får bli imorgon kl 12. Jag är så trött så jag får skriva lite kort och sedan gå för att sova...dessutom så lokta de skuit i vardagsrummet efter Jacks fisar med baiis. Haha, fy fa an säger jag bara puuuuff! Hur kan en sån stank komma från något så litet och underbart, I don't get it I just don't get it!

Ah bra mamma har bytt blöja nu, huuh! Finally!

Gud jag har så otroligt ont i ryggen, jag har promenerat och stressat så otroligt mycket idag vilket inte alls är bra. Imorgon så ska jag till mannen för att hämta min barnvagn, sen blir det promenad till kyrkan (jag älskar tystnaden och den lugna harmonin, ska tända ett ljus också), sen ska jag till eriks hjälpen för att kolla efter något roligt, sen ska jag till försäkringskassan för att lämna in blanketterna, sen ska jag och mamma ta en runda inne i stan och...ja..det var nog allt!

Så nu räcker det, nu måste jag tyvärr avsluta. Godnatt och sovgott, heddå!


Planer för idag

- Åka till Hageby för att köpa järntabletter.
- Ringa Hyresbostäder ang lägenheter.
- Åka till försäkringskassan för att lämna blanketten.
- Åka hem för att tvätta och laga mat.
- Åka för att hämta barnvagnen.

Många resor (hit och dit) hoppas bara på att jag orkar, bläää!

Ha en bra dag allesammans! Heddå!


Tillfälligt

Jag har ont i ryggen, magen är hård och jag är trött!
Hur ska jag orka ytterligare 4 månader!? Herregud säger jag bara, herregud!

Nä okej, jag ska inte vara så negativ det är inte jag :D. Bäbisen sparkar och man ser det tydligt nu så jag hade tänkt ladda upp en video. Men jag måste först ägna mig lite tid för att försöka fånga dessa karatesparkar.

Jag saknar min gamla frisyr, men jag vill också ha långt hår. Får spara, sen får vi se om det blir riktigt kort again!
Usch! Neee, nu måste jag ligga på rygg fyfa an!




ACO SPOTLESS - Sjukt nöjd!



ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner är ett behandlande ansiktsvatten för fet och oren hud. Ansiktsvattnet rengör porerna på djupet och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar. Innehåller salicylsyra som tar bort döda hudceller och öppnar tilltäppta porer. Ansiktsvattnet verkar bakteriehämmande och avlägsnar överflödigt fett för en ren och fräsch hud. Applicera på problemområden med bomullstuss morgon och kväll. Oparfymerad. Förebygger och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar. Tar bort döda hudceller och verkar propplösande. Praktisk att använda på större områden som rygg och bröst. Finns på apoteket för endast 49:-.



ACO SPOTLESS Daily Face Wash är en djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud.
Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Salicylsyran tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet. Glycerin tillför fukt och bidrar till en fräsch hud. Ansiktstvätten används morgon och kväll i stället för tvål. Parfymerad. Rengör huden på djupet. Tar bort döda hudceller och verkar propplösande. Verkar bakteriehämmande. Finns också på apoteket för endast 62:- och är bäst!

Vill ni bli av med finnar och en massa orenheter så tveka inte, testa så får ni se själva!




Barnvagnen och annat

Jag kunde inte sova så himla bra, mamma har grannar som bråkar 24/7 och man hör de slå barnen också. Jag bankade tillbaks men de fortsatte ändå, vad fan ska man behöva göra åt sånna idioter!? Aja, jag vaknade kl. 8, mamma var redan uppe. Hon följde med mig till barnmorskan då Jouni måste jobba, det gick jättbra men jag måste dock börja ta järntabletter. Vår gemensamma barnmorska blev jätteglad för att mamma hälsade på henne och hade med sig Jack, hon är så otroligt snäll och omtänksam! Väl inne i rummet så började hon med att ta min vikt, jag har gått upp 7 kg och det syns ju knappt! Rekord, jag har aldrig någonsin vägt mer än 55kg och nu väger jag 61kg. KUL! Sedan skulle hon kolla hur mycket livmodern har vuxit och den är nu precis över naveln, yeeey! Sen tog hon fram radion för att höra hjärtslagen, och gud vad bebisen sparkade haha. Den sparkade hela tiden och gav rejäla sparkar så hon skrattade och försökte verkligen få till hjärtslagen, sen hade bebisen vänt på sig och så sa hon "det var det värsta, kände du sparkarna vilken buse!". Mmmm, mi bäbi! <3 Det sista vi gick igenom var försäkringsblanketterna och föräldrarutbildningen som jag och Jouni vill gå på. Nu är allting klart och vi behöver bara att vänta.

Efter besöket så tog vi en runda i stan och hittade vackra saker till hemmet. Jag ringde till mannen som skulle beställa barnvagnen som jag ville ha, och nu har den kommit och ska hämta den imorgon! Yeeeey! Men han sa att han hade flera andra modeller som jag kanske ville ta en titt på, ännu bättre jag kommer säkert få beslutsångest!

Ååå gud vad hungrig jag blev, måste äta...uppdaterar sen heddå! <3




Vissa modeller som jag kollade, men Jouni fastnade för vagnen med oranga kanter.




Helllöö

Jaa, idag har det inte hänt så mycket. Det är en mer degdag, men däremot var jag och Jouni tvugna att storstäda då vi inte har varit hemma så mycket. Han passade på att beställa tid för tvätt också, och han kommer inte vara här på ungefär två veckor för han ska jobba i Estland. Jag får ta det själv, tycker inte om att samla på en massa tvätt det blir bara onödig dubbeljobb. Imorgon har jag tid hos barnmorskan 10:30 och då ska mamma följa med mig, tyvärr så kunde Jouni inte ta ledigt. Men det blir ju flera gånger, så en gång skadar ej, lite tråkigt bara. Mamma och jag fick samma barnmorska, så hon ska passa på och hälsa på henne med Jack.

Mmmm snart ska vi äta porotos! Que rico! Nä nu ska jag äta musslor med ris mmmmm!



Min mamma och Jack därinne i magen :D


Igår, idag och imorgon

Igår åkte Gino hem, det blev inte som vi hade planerat eftersom pappa skickade hit honom utan att Gino ens ville det. Så Gino hade inte heller lust att göra något här i Norrköping, så det blev ingen bad, biljard, bio och bowling.
Jag mådde så otroligt dåligt igår också, jag kunde inte sluta gråta och tårarna bara rann men det kändes skönt och känna hur Jouni kramade om mig hårt för att lugna ner mig och samtidigt få mig att känna mig trygg. Jag vill inte gråta så mycket, det gjorde så ont och jag stammade så jag fick inte fram det jag ville säga. Nej, det var en jobbig dag igår helt enkelt.

Idag vaknade jag vid 9 och åkte hem till mamma för att hjälpa henne eftersom kusinerna, morbror och morföräldrarna kommer på besök för att äta middag senare under dagen. Jouni kommer lite senare, stackarn han behövde sova och vila ut efter jobbet. Jag mår lite bättre nu, men kommer förmodligen må sämre ikväll. Jag känner det på mig, men jag orkar verkligen inte må dåligt. Jag vill inte veta utav det.

Imorgon åker vi (jag, mamma och morföräldrarna) till Sthlm, om det ens blir av! Vi får se vad för beslut de tar idag under middagen. Det skulle vara roligt och få träffa alla där borta, det var ju ett bra tag sedan och det känns som att det är dags nu igen. OM vi inte åker någonstans så ska jag och Jouni ha en dag för oss två, tvätt+städ! Blä! Vi får hitta på något roligare efter det tråkiga.

Ett plus idag är ju att det är så otroligt soligt, så jag kan använda mina glasögon och skinnjacka snart! Min Peakjacka passar inte längre då magen putar ut så mycket, så det ska bli skönt och få ha en enkel skinnjacka på sig (öppen också tihi). Gud vad jag längtar till sommaren!

Nä nu ska jag klä på Jack och sedan åka till ica. Heddå!



Nam nam nam! Man vill bara äta upp honom! <3


Förtvivlad

- Känner hur vi gilder isär från varandra. Det var inte meningen att det skulle bli såhär, men kärleken är bara så stark och man föredrar kärlek vid sånnahär stunder.

DAGENS

Dagens humör: Utmattad
Dagens mående: Fundersam
Dagens borde: Umgås med Kevin lite mer
Dagens frisyr: Knullruffs!
Dagens smink: Osminkad, fan vilken dag!
Dagens klädsel: Svart tunika, vit kofta och svarta strumpbyxor.
Dagens planer: Hämta Kevins spel (Battelfield), gå hem till mig för att spendera tid med Kovou och städa.
Dagens materiella vill ha: Ingenting faktist, har tappat den lusten.
Dagens fundering: Om Jouni skulle komma hem idag eller inte. Han kommer imorgon.
Dagens beroende: Uff..mat, vatten och många toalettbesök!
Dagens tråkigaste: Vädret! Jäkla skitväder säger jag bara! Fy fa an!
Dagens längtan: Barnvagnen och Jouni som kommer hem imorn!
Dagens superlängtan: 20 juli, då vår bäbis föds!
Dagens tidning: Har inte läst något, nyheter har blivit så tråkiga. Same shit all the time!
Dagens låt: The Kill - 30 seconds to mars



Jag och Willie <3

Kusinerna kommer imorn med älskade morbror!

Tillägnad dig

Du har alla andra som bestämmer vad du ska säga. Att älska dig har gjort henne så som hon är, så innan du pekar så borde du redan förstå att denna situation är riktigt gammal. Ju mer du pratar desto mindre orkar hon att bry sig om dig. Hon väntade på dig, som en liten flicka som väntar efter skolan. Så kan du ens förklara varför du aldrig dök upp? Hon gav dig allt, och krävde aldrig något tillbaka. Titta på henne nu, hon är ensam och vart är du? Så, innan du börjar försvara dig själv så borde du sluta låtsas. Hon vet att du vet att hon vet, så vad är själva poängen med att vara slö och oärlig? Hon vill älska och känna sig älskad, hon vill känna lågorna och känna det brännas. Hennes begäran, hon vill ha en man bredvid henne och inte en pojke som springer iväg och gömmer sig. Ska du kämpa för henne? Dö för henne? Leva och andas för henne? Bry dig om henne? Om inte, då är det bara att vända då du är inget bra att ha. En fråga som du borde ställa dig själv är, "borde jag stanna eller bör jag gå". Om du inte kan besvara den själv så kan hon med all säkerhet säga "gå". Ingen vill ha ett helvete till liv, man gör till vad det är.




Jack Pierre

Mamma med Jack

Jag och Jack



Jack Pierre, det är fingret som gäller och inte tummen! :D

SINO ÄR PÅVÄG!

YAAAAY! Min lillebror Gino (Sino) är påväg hit till norrköping för att hälsa på oss! Är så glad jag har ju inte träffat honom sen december. Han vet vad som väntar honom, kommer krama och pussa sönder hans kinder MUA MUA MUA MUA! Min lilla bäbi! Stackarn han tycker inte om att man gör så framför hans kompisar, för det är inte coolt! Men han är så sööööt! Är så glad just nu, måste njuta av stunden, heddååå!



Julafton 2008, jag, Kevin och Gino <3



SINO <3


Lillebror nr 3 är här nu!



Han är så litän, han föddes den 28 februari 2010 klockan 23:53 :)

RSS 2.0