Ska köpa en ny barnvagn imorn!

Jag har redan en barnvagn och han som jag köpte den av har fått in nya barnvagnar som jag absolut vill ha. Det finns en rödsvart kvar, mina favoritfärger! Så jag tvekar inte, jag ska ha den istället och tur det så fick jag byta eftersom jag inte har använt den jag har nu. TUR! Skitschysst! Åååh är så glad, den är ju så fin! Imorgon klockan 10 ska jag hämta den och ska be mamma testa den med jack i haha :), hon kommer säkert köpa en med!
Kossa mu!

Nu läcker det mjölk, gud så mysigt! Hahaha, faan da! Snart blir man en mjölkpaket, muu!


Dagen har varit en mardröm

Jag kände det redan från början att denna dag inte skulle vara det vanliga. Utan rena helvetet. Jag sov hos mamma och som jag alltid gör, så loggade jag in på datorn och skulle kolla mailen. MEN jag kom inte in i min hotmail, och jag försökte flera gånger. Jag misstänkte att någon hade hackat sig in på min hotmail och ändrat mitt lösenord. Jag försökte och försökte, tillslut ringde jag Gino eftersom han kan mitt lösenord. Men fick aldrig tag i honom, jag ringde hans lärare och bad henne be Gino ringa mig. Han ringde aldrig och påstodd att han hade gjort det!! Jag blev så jävla förbannad, och misstankarna blev värre. Jag fick ringa till xbox live eftersom mina bröder använder mitt hotmail för att kunna spela och jag ville att de skulle spärra det. Men de kunde inte hjälpa mig! Sen fick jag ringa microsoft och då kunde han inte hjälpa mig!! Timmarna gick och jag var redan stressad, jag hade tvätttid klockan 11 och mamma följde med mig hem. Väl hemma märker jag att Kovou är borta, jag springer då ut till balkongen och ser att det ligger bajs. Det fanns inget bajs när jag gick hemifrån igår, och jag hade ju stängt balkongen för att Kovou inte skulle gå ut under dagen då jag sov hos mamma. Jag går in igen och letar som en galning och ser att mitt fönster i sovrummet är öppet. Hur fan fick han plats där! Hur kunde han gå igenom, han är ju så tjock! Då fattade jag att han måste ha ramlat ner från fönsterbrädan, eller från balkongräcket. Jag går ut med mamma med tvätten och samtidigt försöker hitta honom. Jag ropade och ropade, knackade på varenda granne och ingen hade sett honom. Sedan ropade jag runt i området där han brukar vara då han är ute och då hör jag ett jamande! Då ser jag att han haltar sig fram och ser hemsk ut, det rann blod från hans näsa och hans tass var blodig eftersom nageln sprack och hans överläpp såg så hemsk ut! Han var blodig och haltade! Det gjorde så ont att se honom sådär! Jag fick då springa upp för att lämna tvätten hemma, mamma ringde då morfar som körde oss till veterinären. Väl framme så säger de att de inte har några akuttider och fick istället en akuttid i LINKÖPING! Det tar ca 45 min med bil till valladjurklinik som ligger i linköping, tur så kunde morfar hjälpa oss! Morfar skjutsade mig och mamma hem till mig, och han åkte till mormor. Här hemma fick jag snabbt laga mat och jag åt så jäkla dåligt, jag var sååå stressad och svalde maten. Morfar kom efter 30 min för att hämta oss och vi for direkt till veterinären i Linköping. De undersökte Kovou och gav honom smärtstillande, tur så hittade de INGENTING BRUTET! Men han hade så ont när de höll på att böja tassen för att kontrollera att ingenting var löst. Sen efter det åkte vi hem till mig och sedan till Hageby för att hämta ut Kovous medicin som han nu måste ta 1 gång per dag i 7 dagar. Jag handlade lite saker hem, och nu sitter jag här. Jag kom äntligen in på min hotmail! Nu har jag ändrat lösen och aldrig mer!!

SKITDAG!

Någon har tagit över min hotmail!

FAN FAN FAN! Nu måste jag spärra skiten, fan vad arg jag blir!

Återigen seg dag

Jag vaknade halv 12, och hann inte göra något förutom att städa och laga mat. Jouni lyckades med pizzadegen, tur det för jag var hungrig och stressad. Efter maten gick vi till sängen för att mysa, men vi båda somnade. Jag vaknade runt halv 7 och hade lovat mamma att jag skulle komma till henne. Hon ringde hem och Jouni svarade, jag var nära till att stanna hemma och ställa in allt. Men jag blev pigg snabbt och lyckades komma upp från sängen. Nu är vi hos mamma och Jouni spelar med Kevin, medan jag hjälper mamma med att möblera om hennes rum för att Gino ska komma över i Juni och behöver en egen säng. Så nu är allting klart, och jag är hungrig. Vi ska snart fika, sen måste vi hem för att imorgon väntar en del ärenden.

Heddå!

Uppdatering

Jag har inte uppdaterat så mycket, grejen är den att jag har en trög dator och jag måste sitta på en pall framför en 40 tums tv och det är inte alls så bekvämt! Jag vill ha min mini data nu!

Istället för att skriva så mycket så kommer jag bara ladda upp några bilder, för jag känner att ryggen håller på att krångla igen!


Mi Bobo sparkar :)


v.30

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. För förstföderskor fixeras barnet ofta tidigare än för de som fött ett eller flera barn, då barnet kan röra sig ända till slutet. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Passa på att börja lagra kolhydrater inför förlossningen. Ät rätt, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.


Lite filmer från min vardagKlippa och färga

Jag ska fan klippa mig även om jag inte vågar, men jag vill ju ändra mitt utseende lite. Det är tråkigt och ha den gamla tråkiga stilen. Jag har tagit fram några bilder och det är ungefär så jag vill ha det. Frisören som klippte mig sist är skitbra, hon förstår exakt vad  man vill ha och hur man vill ha det plus att hon vet allt om scene hair vilket är skitbra då jag älskar scene hair och det är väldigt svårt att fixa en frisör som kan klippa och färga enligt scene.

Jag ska beställa tid i mitten av maj då jag får mina pengar, yes! Nu har jag rött men jag vill ha blond-brunt!


Min nya favorit låt!HET!

Sänghimmel till Mi bobo

Jag ska snart köpa sänghimmeln och matstolen, ååh längtar tills rummet är klart!


FörlossningJag vet att det gör ont, men hur ont gör det?

Underbar dag

för att jag vaknade upp bredvid Mi oso som jag har saknat väldigt mycket! Vid 11 tiden åkte vi till tjejen som hade Babygungan och vi tog hem den direkt till mamma för att slippa åka hem och tillbaka, plus att vi ska ju sova här hos Tävin inatt. Just nu håller Jouni på med maten medan Tävin (min bror) sitter bredvid och ritar. Själv sitter man här och vilar, har så ont i ryggen.

Vid halv 3 så kommer det vara någon bil/mc show, så det ska jag och Jouni fan inte missa! Tävin orkar inte hänga med!

-FAN VAD DET BLÅSER!

Nä nu ska jag surfa runt :)

Ny bloggdesign...

så det kan se knasigt ut så ni måste uppdatera sidan först.

RSS 2.0