Long time

Det var ett tag sedan jag skrev, nu har man en litän bebis i hemmet som tar en massa tid. Nu sitter han i sin gunga och jag ligger här med  datorn medan Jouni spelar lite. Vi har varit ute varje dag sedan vi kom hem från BB, och nu idag är det första dagen då vi är hemma och bara tar det lungt.

Jag kommer inte skriva så ofta som jag gjorde innan, jag vet inte heller om jag ens kommer skriva överhuvudtaget...

Nu ska jag passa på och sova medan Ezio gungar. Heddåå!

Long time

Det var ett tag sedan jag skrev, nu har man en litän bebis i hemmet som tar en massa tid. Nu sitter han i sin gunga och jag ligger här med  datorn medan Jouni spelar lite. Vi har varit ute varje dag sedan vi kom hem från BB, och nu idag är det första dagen då vi är hemma och bara tar det lungt.

Jag kommer inte skriva så ofta som jag gjorde innan, jag vet inte heller om jag ens kommer skriva överhuvudtaget...

Nu ska jag passa på och sova medan Ezio gungar. Heddåå!

Kan inte sova....igen

Nu sitter jag här i vardagsrummet och väntar på att jag ska bli riktigt jäkla trött så att jag kan skita fullständigt i värkarna. De kommer alltid vid denhär tiden!

Hemsk natt

Jag tog ett bad igår kväll för att slappna av, och jag trodde då också att jag skulle få sova ordentligt eftersom jag får hemska värkar under natten. Men denhär natten gick det inte att dämpa smärtorna så jag fick ringa mamma vid halv 3 tiden för att fråga henne vad jag borde göra. Jag gjorde som hon sa och det hjälpte med värkarna var fortfarande där men inte lika illa! Sen stack det till ordentligt och jag orkade inte, så jag började böla...kul. Jag var tvungen att gå upp från sängen och loda runt i lägenheten och det hjälpte en hel den. Efter 1 tim trodde jag då att det var över men nej, jag hann inte ligga ner i 4 min och så började värkarna! Jag blev så jäkla förbannad så jag gick ut till balkongen för att ta lite frisk luft och vila ut där, jag fick se på en liten show också. Det var fest i en av lägenheterna och det blev världens bråk mellan 3 tjejer de slog skiten ur varandra och drog varandra i håret. Killarna som var med fick separera de och skrek som fan "sluta, men lgg av för fan" och de väckte grannarnas hundar så det var ju världens kaos. Sen kom polisen och en kille sprang med all fart ut från gården och polisen sprang efter men jag tror inte de fick tag i honom. Men det var lite roligt, sen efter den lilla showen så gick jag in till sovrummet och stackars Jouni sov så sött och jag var tvungen och väcka honom hahaha, han fick hjälpa mig lite. Sen kom värkarna och då masserade Jouni magen vilket fick värkarna att försvinna och jag somnade tillslut. Jag somnade vid 4-5 tiden, jag känner mig inte så trött iaf. Nästa gång tror jag att jag kommer åka in, JAG HOPPAS DET!!!

Nä nu ska jag äta jag är hungrig.

Presenter wiiii!

Jouni överaskade mig igår ordentligt igår, han gick emot mig med händerna bakom ryggen och jag tänkte vad händer, vad är det han håller i? Sen när jag öppnade den presenten så trodde jag då att det var allt, så gick han iväg och jag fortsatte surfa. MEN så kommer han in med ett litet paket, och jag blev helt chockad och såklart skitglad! Så öppnade jag den, sen så gick han iväg och jag tänkte nu fick jag iaf allt. MEN NEJ, så kom han in igen med en present och jag tänkte men vadfan! Seriöst! Haha det var lite roligt, sen efter det så var jag tvungen och fråga var det allt eller har du ngt mer? Haha, så han sa att det var allt! Men det var inte allt, sen senare så kom han med en till present!! Mycket presenter!

Orkar inte ladda upp alla bilder, datorn är seg.


Flygvapenmuseumet

Vi hade det jättetrevligt, men det dröjde inte länge tills man fick ont. Om det inte var fötterna så var det sammandragningarna om det inte var sammandragningarna så var det ryggen om det inte var ryggen så var det bäcken och om det inte var bäcken så var det krampen. USCH! Men snart så!


Gomorron!

Har suttit här i kanske 2 tim, jag vaknade av hunger och sen kunde jag inte somna om. Flygplanmuseum blir det idag! Sist jag var där var jag ungefär 14 år. Nu har de byggt om och de öppnade den 12 juni, så jag undrar hur det ser ut nu.

Jag och Jouni åker till finland i aug. När har vi ännu inte bestämt och vi vågar inte heller beställa biljetterna, vadsomhelst kan hända. Vet inte vad som kan hända efter förlossningen, eller med bebisen. Så vi väntar med biljetterna.

Shit, jag fick världens huvudvärk. Ska vila ett tag.


SÅLD!

Iförrgår hämtade vi madrasserna från Jysk och en bäddmadrass, gud vilken skön säng vi har! Haha, nu kan man sova en hel natt utan att vakna med nackspärr, ryggvärk och känna fjädrarna uppe i ryggen på en! Nu kan vi sova så skönt tsm :D

Igår lyckades jag sälja tvbänken och en av vitrinerna. Nu på torsdag kommer en tjej för att köpa den sista vitrinen, sen ska jag köpa en ny tvbänk för att mr. shitcollector kan inte ha sina saker i ordning så jag har bestämt mig för att köpa en tvbänk med dörrar/fack.

Igår fixade Jouni det sista inne i bebisrummet och det blev så fint! Just som jag ville ha det! Nu är kläderna i lådorna, blöjorna och allt annat är på sina platser. Jag passade på att koka alla nappar och nappflaskor, och imorgon ska vi tvätta snuttefilt, bilbarnstolsförkläde och haklappar.

Idag ska jag kolla om det går att printa ut tre bilder som jag ska ha till fotorammarna inne i bebisrummet, sen ska jag förbi citycross för att köpa en enkel mobil till Jouni för den han har nu är farlig! Orkar inte förklara varför men iaf. Hahaha 149spänn bara, lite roligt men han ville ha en enkel o ingen hightech.

Det ser så mysigt ut! Speciellt med fjärilarna och de små fåglarna :D, och sänghimmeln som är så fin!

IKEA imorgon

Jag har ett par saker som jag måste köpa till bebisrummet. Kan inte skriva just nu, kommer uppdatera senare :)


Så ser bebisrummet ut

Men det är småsaker som ska upp på väggarna och så :)
SEN var det ingen fara med Kovou :)My BDAY!

Skriver lite kort, min kropp mår inte så bra. Men kan säga att jag har haft det otroligt trevligt idag och fick ett speciellt sms från mamma som gjorde mig väldigt rörd. Tack så mycket för idag det var den bästa gratulationen jag har fått. Nu måste jag lägga mig, gnatt!Haha ser så trött ut, blää ska sova hej hej!

Nöjd och klar

Vi hämtade tillslut bilbarnstolen och kvinnan var ju så trevlig. Så vi stannade kvar och pratade lite, så det blev ingen snabb affär haha. Jag känner att bebis rummet är klar nu, det enda som fattas är att sätta upp fotoramarna på väggen och köpa den där hyllan som ska vara ovanför skötbordet. Men det får vi ta nästa månad, orkar verkligen inte springa hit och dit. Nu måste jag vila och det påpekade barnmorskan också, de flesta som känner mig säger åt mig att ta det lungt.

Igår la jag ut vitrinskåpen och tvbänken som jag vill bli av med, jag vill köpa en tvbänk som har dörrar för att Jouni har sina jäkla saker som Xboxen, Recivern och basen. Tur så har en tjej mejlat och ska hämta vitrinen den 15e. Jouni la ut sin soffa och hemmabiosystem så jag hoppas att det är någon som hör av sig! Det är ingte som i sthlm, man säljer som bara den, men här är det inte så. Det är inte så många som är intresserade, jag kommer då lämna allt hos morbror så att man kan sälja sakerna i sthlm då. Jobbigt.

För ett tag sedan kom Jouni hem och nu ska han äta, sen vet han inte vad som väntar honom. Muhaha! Nä nu ska jag kila iväg hej svejs!

- Juste fyller år imorn, ingenting stort men ändå...

Sommar och sol

Solen har tagit ledigt, det är skönt med lite regn och moln ibland. Det blir för jobbigt med sol varenda dag!

Nog om vädret, vid halv 3 idag ska jag och Jouni köpa bilbarnstolen. Även om vi inte har någon bil så är det ändå bra att ha ifall man tänker låna eller åka med någon som har bil. Vill absolut inte ha barnet i famnen som vissa människor gör. De förstår nog inte faran som de sätter ut för sina barn egentligen, skulle inte kunna leva med det samvetet när skadan är skedd. När det är försent så finns det ingen återvändo, så varför riskera livet för sitt eget barn? Det är bara så otroligt dumt.

Nåja, jag kan inte göra så mycket då mina fötter och ben svullnar upp såfort jag går. Det kan ta 5 min sen är jag svullen som bara den! Nu har jag varit tvungen och gå runt i bara trosor och bh för att jag svettas som en gris utan att jag ens har ansträngt mig. Det värsta är att jag inte ens kan ta mig upp från soffan och då måste Jouni hjälpa mig, alltså dethär är hemskt. Jag har fått halsbränna allt mer ofta nu, och äter mer än vanligt p.g.a det. Det känns som om man är hungrig men ändå inte. Bäbisen är tung nu, så otroligt tung. Jag har gått upp 20 kilo nu, ungefr 3 kilo väger barnet. Är resten jag då? Shit, kan inte förstå att jag gick upp från 55 kg till 73 kg. Det är sjukt, jag har aldrig under mitt liv vägt mer än 55 kg. Never! Jag har fått större rumpa och lår, men det syns knappt. Men däremot så märker man mitt ansikte, den är ju för fan rund! Jag har aldrig haft en rund ansikte, bara avlång och jag har fått dubbelhaka. Varje dag får man höra "chubby", men snart så blir man "hot mama". Vänta bara, och tur att jag inte har fått en enda bristning. Wiie! 

Jag har börjat drömma om bebisen, igår drömde jag om att det var en pojke och idag att det var en flicka. Jouni och jag pratade lite om när vi skulle ge det ett syskon. Jag vill ha om 5 år men han vill ha om 2 år. 2 år går ju sjukt snabbt! Men vi får se hur det blir. Vi har valt namn också, jag vill att barnet ska ha Jounis efternamn. Jag vet inte men det låter mer starkt, fint också :)

Nä nu ska jag kolla lite på tv.


RSS 2.0