Nu börjar det klia - V.28+5

Jag vet inte riktigt i vilken vecka jag är i, men det står i min agenda att jag ska vara i v.28+5, i babyticker som jag har i högrasidan av bloggen står det att jag är i v.28+3 och i vårdguiden står det att jag är i v.29?! Men jag följer min agenda, så det får bli v.28+5.

Magen växer så fort och är så stor att jag började klia mig men nu har jag börjat använda babyoil och babylotion. Det har blivit mycket bättre och man känner att huden blir mer elastisk och mjuk. Vi får se om jag får bristningar lite längre fram, ska föda om ca 2 månader så det är inte länge kvar. Jag hoppas att jag slipper de fula bristningarna.  Nu har naveln pluppat ut och det börjar bli lite mörkare runt naveln, plus att ett streck i mitten har börjat synas också.

Mi Bobo har vuxit så mycket att den når från ena sidan till den andra, och det känns sjukt konstigt när den sträcker på sig! Nu blir sparkarna väldigt kraftiga också, speciellt när man ligger på sidan, då nuddar bebisen madrassen och "hoppar" upp med världens fart. Man kan se tydligt när den har rumpan eller armbågen mot magen, samma sak när den rullar runt då kan man se hur sne magen blir och det kittlas på något sätt. Det känns underbart!
När Bobo slutar röra sig så brukar jag retas genom att försiktigt putta på magen lite, och då svarar den tillbaka! Haha så håller vi på så hela tiden tills den tröttnar :p.

Det jag redan vet är att jag kommer att sakna magen och framförallt sparkarna och känslan av att ha sitt barn med sig vart man än går. Det kommer kännas så otroligt tomt! Men flera barn vill jag ha såklart men graviditeten går så himla fort och det känns som om jag inte riktigt hänger med! Det är en känsla som har en bägränsad tid..om ni förstår vad jag menar. Sjukt! Men jag och Jouni längtar efter vår lilla Bobo! <3


Babysitter!

Yees! Idag ska jag och Jouni hämta babygungan som jag länge letat efter! Den är perfekt!


Long day, all day long

Jag vaknade vid 3 på morgonen för att Mi Bobo sparkade så jäkla hårt att jag vinglade hit och dit hahaha. Skitstark liten fjärt! Åh vad jag älskar honom/henne så otroligt mycket!! Jag blev lite hungrig då och gick upp för att äta lite sedan bums i säng. Jag vaknade senare vid halv 10 och låg på sängen ett bra tag medan jag tittade upp på taket. Kovou kom upp för att morgon gosa mäd mäj! Det var jättemysigt och där låg jag med båda mina bäbisar.
Jag gick sedan upp och fixade till mig för att sedan åka till biblan för att printa ut läxan som jag gjorde igår. Jag gick sedan runt i stan och tog sen bussen till Adecco, vi gjorde inte så mycket och efter en timma fick vi gå hem.

Jag åkte direkt till Ingelsta som ligger 25 min från min bostad med buss, och jag hämtade min mobil som var färdig!! Wiieee! Äntligen kan jag bli av med skitmobilen jag hade, men Jouni ska ha den för att kunna ha sitt finska kort där. Mycket bra det!

Sen åkte jag till Hageby Centrum och där köpte jag lite käk till mig och Kevin. Nu är jag här hos Kevin och ska snart äta pizza! Fy på mäj, men jag är skitsugen på pizza då är det ok :D

Snart ska jag hem för att sedan bara slappa framför tvn och gosa med Mi bobo och lille kövu <3

IMORGON KOMMER JOUNI HEM!!! <3 :D:D:D

Mysigt

Sitter här with a cup of tea och bara njuter. Jag vet inte riktigt vad jag njutar utav, kanske lugnet inom mig. Huuuuh, äntligen kan man få andas ut och känna att allting ordnar sig.

Igår var jag och Jouni på föräldrarutbildningen. Det var trevligt som alltid, jag känner mig bara så osynlig och utfryst bland de andra tjejerna. De ser mer "mogna" ut, och så kommer jag där med min "stil", vi passar inte ihop alls. Lite tråkigt faktist men men. Förra lektionen fick vi se en film om förlossning och Jouni blev så chockad haha. Han kommenterade barnet hur den såg ut när den NYSS hade kommit ut, "det ser ut som en slaktad kamel" säger han och alla var tysta! Fan vad pinsamt! Jag sa till honom igår att sådana kommentarer får vi ta sen efter lektionen för vissa kanske inte har samma sjuka humor som vi. Jag kan säga att ingen av de som går på utbildningen har sådan humor! Sen påvägen hem så började lilla Bobo (bäbisen) röra sig otroligt mycket och man såg att magen stack ut mer på ena sidan än vad den gjorde på den andra sidan. Samtidigt fick jag ont i magen så jag sa det till Jouni "jag har ont i magen" och han svarade "oroa dig inte, det blir värre haha". Hahaha det var kul!

Jag bjöd Jouni på pizza och han följde med mig till Cubus för att köpa en tröja, efter det åkte vi hem. Jag var så otroligt trött att jag somnade på soffan medan Jouni kollade sitt konto och det var längesen han bar mig hahaha. Så han bar mig upp och man såg på hans ansikte hur mycket han ansträngde sig hahahaha jag har ju gått upp mer än 10 kg så det är ju klart. Jag frågade "är jag tung bäbi" han svarade då "nä du har bara gått upp 10kg, ingen fara mi löve". Hahaha sjuk dag!

Idag har jag gjort klart min läxa som Unn från Adecco hade gett mig till imorn. Det var inte så svårt och jobbigt som jag trodde, det var ju hur enkelt som helst. Tur det! Sedan gjorde jag maten och diskade, det var ju så mycket disk att jag inte kunde låta det vara. Trots att jag var trött så måste man göra det, och toaletterna ser förjävliga ut de ska jag fixa senare. Jag regristrerade mitt cv på olika cv-databaser och jag hoppas att jag kan få napp någonstans, det känns så omöjligt att få jobb just nu men chansa kan man alltid göra.
Jag försökte få tag i Kevin som är ensam hemma nu medan mamma är i Sundsvall med Lille Jack. Han låg och sov och klockan var 1!! Vid 3 tiden ringde jag igen, och då svarade han. Jag tog med lite mat till honom och nu är jag här. WUHU!

Snart ska jag hem för att skrubba toaletterna och förbereda mig inför Adecco. På fredag kommer mi oso hem och sedan på lördag så ska vi shoppa loss! Jag har gjort en lista på vad bäbisen behöver och sedan ska vi fixa till bäbisrummet! SÅ GLAD! WEEI!

Nä nu har jag skrivit tillräckligt! Häj då!
Freestyle show

Påväg till Kevin (idag)

Jouni gör smulpaj :D

Mi oso! <3



Home

Bussen var framme i norrköping 13:10 och där stod min man! Mi bäbi <3 och han luktade så gott, jag har saknat honom så mycket! Sen åkte vi hem, han dammsög lite snabbt medan jag fixade mig inför freestyle showen. Väl där i mässan så ville jag bara dö! Jag började nästan böla när jag såg crossarna, det kom upp så många minnen! Jag tog bild på en av grabbarna och tur såg han mig och gjorde en pose haha! Sedan gjorde de sin grej och Frog från nrkp skulle göra en volt och jag fick magknip direkt! Två bjöd han på dessutom och sedan fick jag hans autograf hiiih :D.

I LOVE FMX! Motocross överhuvudtaget!  Det var grymt men jag skulle ha viljat se lite mer, sthlm grabben var inte så jäkla bra som jag hade hoppats på. Men det dög för dagen och gratis kaffe/saft/korv fick man, men tog aldrig haha.
Jag filmade men kan inte ladda upp den här, det blev något strul men den finns på facebook :)

Snart ska jag hem, eller orkar man åka till öb? Tar det imorgon istället, tror jag. Jo, imorgon haha.

Hittills...

har det varit bra, för det mesta!

Träffade Iris igår :D! Hahaha medan jag stod och dansade för mig själv i manhattan! :D Vi gick en runda sedan bjöd hon på mat och sen fick man ont i magen, inte kul...Jag hade så fruktansvärt ont i ryggen och fick då avbryta rundan inne i stan. Väl hemma så ser jag då att fotvristerna (?) hade svullnat upp, inte alls roligt!! Graviditeten är ett underbart helvete :D. Jag fick lägga upp fötterna på väggen och där fick de vara i 20 min sedan försvann svullnaden! Jag får inte gå så mycket, jag klarar  fan inte av det hahah.

Idag ska jag träffa Cribba som fyller 19 år! Jag hoppas också att Eme kan träffa mig en snabbis också :D!!

Nä nu är det dusch! Heddå!

Redyyy

Nu är det färdiglallat! Jag har packat klart och väntar nu bara på att ta bussen till bussterminalen för att sedan ta bussen till estocolmo! Är så nervös, wiieee!

Nu ska jag sminka mig lite snabbt, har orkakläder på mäj idag för vädret är ju inte det bästa!

Magnus samuelsson kommer att vara i media marketmässan här i norrköping och jag som har drömt om att få täffa honom! Min mamma blev så jäkla besviken att det ska hända just nu när vi ska till sthlm. OCH inte bara det, Hageby Centrum kommer öppna portarna idag och det kommer vara fyrverkerier och de kommer att ha öppet till 23! SEN idag kommer också det vara FMX i mediamarket mässan!!! ALLTSÅ! ÅÅÅÅH! Nej fan vad besviken jag blir! SEN kommer tatueringsmässan och vara här från och med idag till och med söndag!!!! FAAAN! Allting händer nu när man ska åka!

Meli kommer till estocolmo mañana!

Nu ska vi får se hur ni tjejer reagerar haha, vet att några av er kommer att mobba mig haha! Tihi är så glad, nervös också för nu har man en bäbis i magen och magen är stor och jag är så stolt! <3 Mi bäbi :D

Har några ego bilder haaah


Ont i armen!

Samma smärta har kommit tillbaka nu, armen gör ont. Det känns som om något håller på att dra den konstant! Det gör också ont i musklerna, och jag var på akuten förra gången då jag greps av panik och de hittade ingenting! Jag vill bara att smärtan försvinner.

Mina fötter och ben gör ont efter all springsprång som vi har gjort under denna vecka, herregud! Tillslut gick jag som en pingvin, och min rygg är kaput. Great! Härligt haha! Mamma ska sova hos mig idag, och hon ska också färga mitt hår. Det har nu gått 3 dagar och jag har fortfarande inte färgat håret. Så idag gäller det, hon måste!

Idag ska jag bara ta det lungt, jag ska ingenstans! Soffan, tvn och datorn är vad som gäller idag, även om det är så fint väder ute men jag kan verkligen inte gå! Jag måste få vila ut en enda dag åtmindstonde.

Igår handlade jag några bäbisaker! Jag laddar upp bilderna senare eller imorgon, orkar inte gå upp nu hahaha fan vad lat jag känner mig idag. BLÄ!


STHLM HERE WE COME!

Ska åka till sthlm på onsdag den 21 april, och det ska bli så roligt och få träffa er alla där! <3

Jag uppdaterar senare under kvällen, ska ut nu med mamma och bara njuta av solen.

Men nu ta upp Jack :D

Vilken jäkla otur!

Jag fick hem en kallelse från AF, och mötet skulle ske imorn och inte idag! Great, hur kunde jag skriva ner fel datum? Det har ju aldrig hänt tidigare, mitt minne suger verkligen.

Nu är jag hos mamma igen, och ska iväg hem till mig senare efter lunch någongång. Mamma ska sova hos mig och för att hjälpa mig lite med lägenheten, det går inte så bra nu när magen är stor och rygger tål inte så mycket. Snart kan jag inte sätta på min skorna haha känner mig som en köttbulle.

Idag ska jag hänga med mamma in till stan och småshoppa. Jag funderar på att färga håret vinrött, men vågar man...ja det gör man nog.

Imorgon DÅ har ja mitt möte hos AF, hoppas att det går bra. Sen efter mötet då blir det gymmet för mamma medan jag passar lillbrorsan tihi! Jouni kommer hem antingen på torsdag eller fredag, vad ska man då hitta på?

Nä nu ska jag bada lilleJack! <3

Vill ha


...

är hungrig och vill äta (-_-), jobbigt speciellt när maten tar en sån jäkla tid!



Helt otroligt, han fick knappt något från sin mamma. Kolla ögonen, de är ju blå! Han har inte mammas näsa och håret är ju blont och huden ljus! Han kanske har mammas inre, vi får veta det när han blir äldre :D.

Fan min pappa är ju blåögd, varför fick inte jag det!!! Damn you mom!!

Två flugor i en smäll

Jag blev så jäkla orolig i förrgår för att bäbisen inte hade rört sig under 1 och ett halv dygn och min mage hade krymt, och då är det klart att man blev så jäkla orolig! Jag ringde till förlossningsavd för att fråga, men de bad mig att åka upp till ultra för att vara på den säkra sidan. Jag var då ute med Jack medan mamma tränade, så jag kunde inte ta med mig honom direkt. Jag mötte mamma vid gymmet och så gick vi hela vägen till bussplatsen för att jag skulle ta bussen till ultran. Men jag hann inte ens komma fram till bussen så började jag känna sparkarna och att den rörde sig normalt. GUD! Jag höll då på att gråta, gud vad hemskt! Tänk om man skulle ha åkt in och få beskedet att barnet inte lever!? Jag vet faktist inte vad jag skulle göra! Så jag tackade och tänkte för mig själv fan alltså!

Idag var jag hos barnmorskan med Jouni, och hon lyssnade på hjärtslagen. Det blev en stor lättnad och hon sa att hjärtat slog normalt och det lät fint. Så bra! Jag passade på att väga mig och jag har gått upp 8 kg, men som hon sa "det syns fan inte alls!!". Det är bara magen som putar ut :D och som väger för det mesta :D. Livmodern hade vuxit så otroligt mycket sedan jag var där, och det är bara 3 månader kvar! Gud vad tiden går fort!

Sedan efter besöket så var jag redan försenad till Adecco och jag måste ju gå! Får inte skolka, har inset att det inte leder någonvart! Man är bara lat då..Men iaf, jag var där i ca 25 min sen var det slut för dagen haha. Jouni följde med mig dit så vi åkte tillsammans hem till min mamma. Han skulle umgås med Kevin och jag skulle hjälpa mamma med hemmet. Orkar inte åka hem, finns ingenting och göra där...

Fredagsmys, nu ska jag gulla med Chubbi chubby chubby!




Haha stackars Jack!



Jag kan inte sluta mobba honom, han är så söööt!

Underbara dagar

Gud vilket ansikte jag har fått, haha bulli gulli chubby!

Mamma har börjat gymma, Jack är så  tjock!

Jack älskar och ligga på mina lår, somnar alltid där <3

Haha, han ser så ledsen ut! Sjuk sööööt!

And who are you!?

Me? It's me.

PERSONLIGT
Namn: Melissa
Födelsedag: 2 Juli
Hemstad: Norrköping
Ögonfärg: Ljusbruna
Hårfärg: Naturligt, brunt :)
Längd: 173
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Kräfta
Skostorlek: 36/37
Är dina föräldrar skilda: Ja
Rädslor: Spindlar och hunden från Netto
Mest använda namn på msn: Meli

FAVORIT

Färg: Svart/rött
Mat: Kinamat, kött, sallad, pasta al fredo
Sport: Motocross
Glass: Vanilj, chocklad och hallon
Godis: Sega råttor
Affär: New yorker
Nummer: 2
Tuggummi: Extra mint
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar!
Radiostation: Bandit och lugna favoriter

VÄNNER OCH LIVET

Vem av dina vänner är mest lik dig: Tror inte någon är lika sjuk i huvudet som jag..
Vem är mest högljudd: Jag
Vem får dig mest att skratta: Jouni haha
Vem har du känt längst: Min mamma
Vem är blygast: Iris haha
När grät du mest: Uff kommer inte ihåg, ca 1 år sedan.
Bästa känslan: Att vara stolt och uppskatta sig själv
Värsta känslan: När man sviker sig själv eller andra
Vart vill du bo i framtiden: I en villa med pool ute i bushen men ändå nära stan.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: Jo
Tänkt på självmord: Ja
Sovit utomhus: Ja
Spytt i skolan: Mhmm
Velat bli modell: Ja, tyvärr
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Jaa! Men tänker fan inte avslöja det hahaha!
Sett en död människa: Ja
Ätit sushi: Never ever
Varit på scen: Ja, jag hatar det!
Retats: Ja, det är tyvärr en del av mig (A)

DU

Svär: Ibland
Sjunger bra: Låter bra inne i duschen men annars låter det helt okej
Duschar dagligen: Ja, man måste hålla sig fräsch!
Vill gå på högskola/universitet: Nej inte längre
Vill gifta dig: Ja, självklart!
Kommer överens med dina föräldrar: För det mesta
Gillar åska: Noo, verkligen inte!
Spelar något instrument: Räknar man med Guitar hero då? :P
Äger en ipod: Jaa såklart!
Sover med gosedjur: Jo, ibland när Jouni är borta haha
Pepsi/cola: Pepsi
Mc donalds/burger king: Macis
Singeldate/gruppdate: Singeldate
Choklad/vanilj: Fan! Hmm, vanilj...
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/vegetarian: Kött fifaan!
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Trummor :)
Adidas/nike: Blää, hatar de båda
Kakor/paj: Paj
Blind/döv: Döv

KAN DU
Gå ner i splitt/spagat
: Nej
Skriva med båda händerna: Nej
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Ja, vad fan är detta??
Ha dina ögon i kors: Nej, har försökt men aldrig lyckats
Nudda näsan med tungan: Neeej
Dansa: Ja hur bra som helst
Äta vad du vill utan att oroa dig: Nja, får dåligt samvete om jag bara käkar skräpmat

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Jack (min bror)
Du pratade i telefon med: Jouni
Du messade med: Jouni
Du kramade: Mamma
Du skällde på: Datorn
Du sportade med: Uuff det var ett bra tag sedan, eem. Det var ju med Jouni.

SENAST DU
Skrattade: Today
Grät: Bra tag sedan
Filmen du såg: Pearl Harbor <3
Tuggade tuggummi: Igår
Drog ett skämt: Idag haha
Sjöng en sång: Idag och grannen hörde mig fan vad pinsamt!

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 1
Dricker du mjölk: Yes, blir ett mjölkpaket nu i Juli haha
Person du hatar mest: Oj, får upp så många. Kan säga 7-10 st
Vad borde man uppfinna: Kommer faktist inte på  något smart
Är du ett hälsofreak: Nja, inte så värst
Vilket är det värsta vädret: Snö/slask
Lekte du med barbie som liten: Nja, mer med action man hahaha

Video på bäbissparkar! Äntligen!

Jag har äntligenfångat sparkarna, jag skulle ladda upp en video för några veckor sedan. Men eftersom den lilla krabaten alltid la av med sparkar då jag började spela in så blev det jobbigt. Men nu idag så fångade jag de, muhaha! Man ser sparkarna i början men sen så la den av mot slutet av videon.




Tillbaka igen

Jo, jag har varit lite off och jag har haft fullt upp men nu kommer jag med lite text och bilder. Sist jag skrev så skulle jag fixa mammas hår, och det blev jättefint, blev ärlig talat lite avis! Sen lite senare efter det så gick jag hem för att Jouni skulle komma hem från jobbet och då ville jag passa på och göra pannkakor. Så gjorde jag också completos!! Det var jättelängesen jag åt dulce demembrillo, gud! Ni som inte har provat det, gör det! Kovou var jätteledsen och konstig, kanske för att han har varit ensam ganska mycket. Han jamade och jamade, men sen fick jag tid över för att gosa och kela med mi bäbi! Mi oso kom hem i förrgår och stackarn, han var så trött. Igår fixade han sängen och det blev skitmysigt! Är jättenöjd och nu vill man bara spendera all tid där tihi! Jag fick en jättegullig överaskning av Jouni igår och han hade köpt en jättestor bukett med påskblommor, ett vykort med otroligt vacker text som han skrev och sen en me to you nalle!! Blev jätterörd och hans text var jättevacker! Bästa gift någonsin!<3

Idag har det inte hänt så mycket förrutom god mat, godis och skrattattacker! :D


RSS 2.0