IDAG

Ska jag och Jouni gå och titta på en lägenhet, jag har höga förväntningar vilket inte är bra. Jag fick ett mejl för någon timma sedan om en kvinna som är intresserad av Kovou och Ticco. Jag känner mig så dålig att jag måste ge bort de till en okänd kvinna som bor ute på landet. Speciellt när jag tänker på Kovou, han har varit med mig i hela 2 år nu och det kommer att kännas så tomt nu när han såsmåningom kommer att hamna på ett annat hem! Men jag vet att han förtjänar bättre, han kommer att trivas mycket bättre ute på landet.

Nu måste jag klä på mig, önska mig lycka till - mena det också!

Nu har man bestämt sig

Jag ska klippa min imorgon! Kort, ultrakort! Som Rihanna i videon Take a bow, jag har alltid velat ha dendär frisyren. Sen hade jag tänk fixa vinröda slingor så att det matchar min stil (rock). Ja, idag så köpte Jouni sina skor skitsnygga tyckte jag men han tyckte att de var trånga men köpte de iaf. Jag hittade aldrig en fin tunika så jag sket i det och köpte ett par leggins från gina och de är skitsnygga tycker jag. Det var de sista paren, de kostar ivanliga fall 300 och jag fick de för 124,50! PANG. Skitbra, sen så köpte vi piercingar och det känns så konstigt att ha en liten tungpiercing. Vi köpte lite frukt och grönt för jag blev sugen på det! Det är sjukt när man är gravid och måste ha speciella saker, det är inte ofta jag äter sallad eller frukt. Plus att jag käkade upp en hel skinka på 1,5 kg för min själv häromdagen! Inte kul!! Haha...

Jag har lagt ut Kovou och Ticco, jag kommer inte kunna ge dom den tiden/kärleken de behöver nu när jag väntar barn, och speciellt när jag får barnet i Juli. Jag är bara tvungen och lämna över de till några seriösa personer. Jag hoppas att de tar väl hand om mina älsklingar!!

Nu måste jag gå. Ha det bra hedddåå

Söndag

Jag hann inte skriva så mycket i förra inlägget mamma satte igång och jag orkade inte höra på henne medan jag skriver. Så nu kan jag i lugn och ro skriva vad jag ska göra idag.

IDAG ska jag och Jouni in till stan för att Jouni behöver nämligen nya skor! OCH jag ska passa på att köpa en tunika, höhö. Ja, sen efter shoppingsrundan så ska vi till Hageby centrum för att handla lite mat och hushållsprodukter. Jag har funderat på att köpa hårfärg och klippa mitt hår men jag vågar fan inte hahaha. Jag vet att det kommer bli så jäkla snyggt men varför törs jag ej?

Morgonpigg!

Hej på alla glada och pigga människor!

Söndag är det idag och veckan är snart slut, längtar till nästa vecka då man åker till STHLM för att träffa Iris. Jag gick upp för 15 min sen och jag känner mig lite seg fortfarande, jag borde inte vara det eftersom jag somnade direkt efter middagen igår vid 6 på kvällen. Jag hatar och sova ibland, speciellt när man vill göra andra roligare saker. Men kroppen orkar inte!!!

Aja, jag kom in i köket och det ser ut som om jag har haft fjortisfest, fan vad allt måste bli stökigt när mamma kommer och besöker mig. Det är jobbigt också när hon alltid måste tjata på att det är stökigt och en massa annat tjat, men hon behöver ju inte göra så mycket. Tjata är hon bäst på, men det är så jävla jobbigt och lyssna på hennes onödiga tjat.

Great, nu är hon vaken.

Jag ska nog ta och avsluta innan jag får någon slags damputbrott. Heddå....

Bilder idag!


Ticco:

    

Kovou:

     

I toysurus och kinareastaurangen:

    

Sitter på kinarestaurangen och saker som Jouni köpte till mig:

   


Som jag sa tidigare...

om bilderna. Jag kommer att ladda upp de imorgon istället för att trådlösa internet inte fungerar som det ska.

 Idag har jag varit på två platser som jag helst kallar för "okänd plats", efter det gick jag och mamma till stan medans Jouni gick till en byggfirma för att lämna in sitt cv personligen. Jag hittade ett par skor som jag skulle vilja ha men det får bli nästa månad. Jouni passade på att pierca sig - ögonbrynet blev det! Det passar honom verkligen, kände inte igen honom när han kom emot mig. Men snyggt var det! Sedan rullade vi alla tre hem till mig, eftersom mamma ska sova hos oss så åkte hon direkt hem till mig. Väl hemma så fick jag skriva ner matlista och en hel A4 blev det.

Helt otroligt, Willis hade stängt p.g.a ombyggnad men de skulle ha premiäröppning klockan 18.00 idag. Jag och Jouni passade på att gå runt i affärerna och fika. Det var bokstavligtalat bara svartskallar som täckte hela centrumet nästan och de väntade i kön till 6 och klockan var bara 5. Det var fullt med väktare och personalen som bockerade entren, och tillslut öppnade de portarna. Det gick så fort, alla sprang in och sedan ut. Alla som stod vid kassan hade en daimtårta och kaffe. Tårtan kostade bara 5 kronor och kaffet kostade 15 kronor, och alla svartskallar var så hyper på att köpa så mycket som möjligt för så billigt! Det såg så jäkla roligt ut eftersom de stod i kön en hel jäkla timma för tårta och kaffe, det var familjer som kom ut med flera tårtor och kaffe i handen, en och en, kul. Vi kom in i Willis efter 1 timma, och kön till kassan var 1 km lång! Seriöst, 1 km lång och jag skojar inte, det var jättemånga som bråkade om kön och barnen skrek och alla kunder var så jäkla trötta! HEMSKT! Efter 2 timmar var vi hemma, äntligen liksom. Men lägenheten såg förjävlig ut, jag och Jouni fick hjälpas åt medan mamma gjorde middagen. Allt gick fort och nu sitter jag här och är småtrött. Måste snart lägga mig för att orka ta mig upp imorn - tidigt dessutom!

Nä nu ska jag smyga ner under täcket! Gnatt!


Spring språng

Hej på alla pigga och glada!

Jag vaknade för en kvart sedan av ett samtal som fick mig att hoppa upp från sängen och jag måste verkligen sätta fart idag. Jag och Jouni ska in till stan och möta mamma där, hon ska hjälpa oss med ett ärende som vi inte kan ta i egna händer. Jag hoppas att det löser sig på det bästa sättet. Önska mig lycka till och mena det också!

Jag skulle egentligen ladda upp några bilder från min vardag, men det hinner jag inte med! Men det kommer jag att göra när jag kommer hem idag.

Ha det bra, heddå!

En bra måndag

Jag och Jouni vaknade klockan 9 för att ringa runt och lösa vissa problem som myndigheterna har orsakat. Efter en lång dag så bjöd Jouni ut mig på middag, det var så otroligt gott och jag blev så mätt. Kina mat är det bästa som finns! Det var så mysigt och vi behövde en stund för oss själva, bort från allt och alla. Det var det vi behövde, en stund för oss själva och det var värt det. Efter den goda maten och den underbara stunden så promenerade vi till tåget. Vi åkte hem och betalade av precis allting, och vi har beställt tv:n som kommer under denna vecka. Skönt att saker och ting rullar, hatar när livet krånglar och fastnar i svåra tider (erfarenhet).

Just nu sitter jag och småäter medan Kevin gör mig sällskap med katterna. Jag sitter och småpratar med Iris om lite smått och gott. Tänk att det bara är en vecka kvar tills jag åker till STHLM för att träffa Iris, tiden flyger förbi.

Jag och Jouni vill köpa en ny säng. Jag är så jäkla trött på min, jag har haft den ett tag nu och jag måste bara variera. Kan inte leva med samma möbler i 20 år typ, det blir en helt ny miljö om man byter ut det gamla. Like it!
Vi hittade en säng som heter Private Cloud, och gud jag måste bara ha en sån! Jag hoppas att jag kan köpa köksmöblerna nästa vecka, det kommer bli så skönt med en ny lägenhet och nya möbler. Allt hamnar på plats tillslut.

Private Cloud, för den som vill vagga sig till söms:


LG 42", tv:n som vi har beställt:



Köksmöbler:



Nä, nu ska jag tvätta bort sminket och sedan sova. Heddå!

Nya modet ?

Jag kikade runt, och hittade sötaste modet. Japanskt mode Gyaru, och det finns så otroligt söta outfits.

Denhär outfiten är ju så söt, rosetter överallt <3



Igår var det trevligt, men inte på morgonen. Jag och Jouni åkte tillslut till Ingelsta galleria. Vi gick till media market och el giganten, för att hitta en tv. Vilket vi gjorde och imorgon ska vi hämta den. Jag passade på att köpa en leksak till Kovou och Ticco, det är en råtta som bara glider runt och det tyckte Kovou om. När vi kom hem så var mamma här eftersom hon ville göra pizza, men det slutade med att jag och Jouni fick göra den. Mamma och Kevin åt som grisar och pizzan blev bättre än förväntat.

Idag, har det varit lite jobbigt. Men mer än så tänker jag inte gå in på. Jag har inte gått ut eftersom det var fult väder, och jag hr bara varit hemma idag. Jag pratade med Iris imorse, och när vi la på så kände jag mig så mycket bättre! Vi pratade om allt möjligt och det var skönt att äntligen få prata ut, vi pratade i flera timmar om jag har rätt.

Imorgon ska jag och Jouni till MVC för att beställa tid. Jag är så förvirrad och vet inte vart man ska göra, vart jag ska börja någonstans. Iris har hjälpt mig, tur att man har någon som vägleder en! Jag undrar bara vilka dumma frågor de kommer att ställa. Efter det så ska vi hämta tv och sedan bli fria från alla små skulder och framför allt räkningar. SKÖNT - aldrig mer. Jag har fått en massa räkningar från internet och jag har inte köpt något från internet, det gör jag aldrig. Jag vet inte om det är någon som använder mina personuppgifter för att kunna köpa saker online. Jag tycker att det är förjävligt!

Nej, nu ska jag kika runt efter en ny matbord.

Sitter här vid datorn...

och pratar lite med Iris. Jag är så trött och jag vill bara lägga mig, jag har varit uppe sen 8 idag. Jag måste upp tidigt imorgon också - KUL!

Jouni kom hem idag och vi har pratat lite om nästa vecka, vi har då bestämt att han ska vara här för att han måste följa med mig till mvc.

Ska sova heddå

Två veckor kvar!

Ja, det är två veckor kvar tills man besöker STHLM again! Ska spendera hela 4 dagar bara med Iris, ska bli så skönt och få träffa henne äntligen! Jag längtar för att tatuera mig igen YEEY!

Jag vaknade idag av att jag fick sms gång på gång. I couldn't take it anymore, så jag läste igenom och en del var från comviq, men en var från hyresbostäder. ag fick en visningserbjudande på en 2:a, den var så fin! Men det var synd att jag var tvungen och tacka nej eftersom den ligger ca 30 min från stan. SYND! Men jag hoppas att det kommer flera erbjudanden såmåningom.

Jag ska till stan med mamma om 2 tim. Jag orkar inte stressa idag, jag har så mycket att göra idag. Snart kan jag och Jouni köpa nya saker! En ny tv, en fräsch matbord, tavlor, nya sovrumsmöbler och såklart julpynt. Jag längtar så mycket, jag vill få bort allt "gammalt". Vill ha nya grejer helt enkelt.

Jag är så orolig över en sak och idag ska jag testa mig, jag känner mig beredd oavsett vad det blir för svar. Får en bra känsla för allting, saker och ting börjar äntligen lösa sig. Men det betyder inte att jag ska sluta kämpa.


                                                                     

                                                                Så jävla sant - hahaha!

Mycket bra

Jag pratade med Iris igår och det kändes så otroligt bra! Puuuh sade jag efter allt som hände igår, orkade inte bry mig längre. Efter all prat så kändes det så himla skönt, allting bara försvann från hjärnan. En stor lättnad, så tacksam över det Iris.

Idag vaknade jag och mamma kom till mig runt 10, vi åt frukost tillsammans och sedan åkte vi till stan för några ärenden. Mamma bjöd på kina mat, omg! Blev såå mätt, jag bara älskar kina mat! Hon fick mig att skratta som fan för hon skämtade om Kovou och Ticco haha! Internt! Vi åkte sedan hem.

Nu är jag såå trött, har gått så mycket och är fortfarande mätt! Vill prata med Iris också hoppas att hon loggar in snart :).

Hahaha, jag skrattade så jävla mycket för man kunde böja Ticcos fötter så att de var bakom på hans rygg! Skit vig katt alltså! 

   Kovou och Ticco, mina bäbisar!!!


WHY?

Jag förstår inte varför, jag borde inte ta åt mig för ett sånt beteende. Mår bara så jävla dåligt, och det här är inte första gången det händer! Det har hänt vid upprepade gånger då jag blir påverkad av människans äckliga beteende. Jag är så jävla ledsen att det gör ont i magen, känslan då den spänns så hårt att man måste hålla om sig hårt. Vad har jag gjort? Nä, juste ingenting! Absolut ingenting, jag undrar då varför du måste vara så elak och få mig att bli ledsen och fundersam?! Varför säger du saker som får mig att falla och sedan sviker mig?! Säg ingenting istället, jag vet då att jag kommer må så mycket bättre. Jag vill bor härifrån nu!! Jag måste koma bort härifrån, snälla! Jag orkar inte mer, och jag vill inte bli sviken igen p.g.a du inte kan hålla ditt ord. Allt blir enklare om jag bara lämnar allt här och går min egen väg. Där jag inte är tvungen att bry mig, varför lärde du mig att känna och ge när det enda fördelen du får utav det, det är ju att utnyttja det du har grävt fram från mig. Varför ska jag lita, känna och ge när du ändå planerar att utnyttja det och så småningom såra mig! Ärlig talat, som jag alltid har sagt tidigare; jag vet inte vem du är, jag vet inte varför du gör såhär mot mig och att jag inte vet vad fan jag gör här!

Vad skulle hända om du vaknar en dag och märker att jag inte är där längre, att jag har gått min egen väg för ditt skitbeteende? Hur skulle det kännas? Måste jag gå iväg för att väcka dig på något sätt? Jag vet att jag kan, jag vet att jag vill, men jag är feg. Men snart kommer ilskan ta över allt som en gång i tiden och då kommer du innerst inne få känna den smärtan jag har känt om och om och om igen efter ditt jävla beteende. Du tror att du kan få chans efter chans, men inte längre nu har klockan börjat ticka. Om du inte tar ett vuxen ansvar över ditt beteende då kommer du att vara tvungen och säga hej då - för då kommer inte jag finnas där mer.

Jag finns runt folk som uppskattar mig, jag finns inte för de som sårar mig.

Frisyrer

Funderar på att klippa mig, om några månader när håret blir tråkig igen. Hade tänkt mig något i den här stilen:



Kolla närmare på Knock you down videon.



Se baksidan av håret på Take a bow videon.

Sjukt snygga frisyrer!

Rubrik?

- Ja, vad går ditt liv ut på? Förutom alkohol, ångest, hat, sex, osäkerhet, pengar, rädsla? Är det allt du har allt leva för?

IDAG: På morgonen hämtade vi mormor som låg på sjukan. Nu mår hon mycket bättre och är så glad för att komma ut till frihiten igen. Vi svängde förbi macis, det var ett bra tag sedan vi åt där. Det var jättetrevligt! Efter det åkte vi till myrorna eftersom mormor och mamma ville ta en runda där. Därefter ville mormor hem, vi lämnade henne och sedan fortsatte vi till H&M och där köpte jag svart naglack. Jag hittade världens gulligaste diadem med en medelstor rosa rosett! Ville ha den, men avstod från det eftersom jag skulle bara köpa naglacken och ingenting annat! Sen efter det åkte vi till netto för mamma ville handla lite saker och vi skjutsade henne hem. Mamma köpte barnvagn idag, bara för 500 kronor och den var ju skitfin och skitbra! Bra köp! Så hon blev jättenöjd och nu på måndag ska hon skriva på en lägenhetskontrakt och få nycklarna till sin nya lägenhet, hon har verkligen väntat så länge för att kunna få en lägenhet. För en stund sedan kom vi hem och åt, nu sitter jag här och tar det lugnt. Det har varit en stressig dag!



Världens gulligaste diadem!



Tihi, bäbismage!

Äntligen får abuelin åka hem

Idag har läkarna bestämt sig för att låta mormor åka hem. Hon mår mycket bättre nu och väntar bara för att åka hem. <3

Jag klippte mig tillslut igår och det blev skitsnyggt, känns så jävla skönt med kort hår. Sen funderar jag på att färgga halva skallen men jag vet inte vilken färg än, vinröd, svart, svarta slingor, mörkblåslingor...i dont know
  

Några andra bilder :D

 

Sjukhuset idag

Jag besökte mormor, och jag bröt ihop. Jag har aldrig någonsin sett henne i så dålig skick, ville bara slå sönder allt. Hon grät och förstod inte varför hon har blivit så sjuk, under en dag. Hon tar hand om sig och skyddar sig mot allting som smittar och framförallt risken för att bli förkyld.

Läkarna tog prover igår och de hittade någonting vitt i hennes blod och blod i hennes urin. De gav henne antibiotika, men hon blödde bara mer efter det. Hon fick 40 graders feber inatt och doktorn fick ge henne medicin för att dämpa ner febern. Jag besökte henne idag från kl 8 på morgonen till klockan 12, hon blev skickad till röntgen och kort därefter bestämde doktorn sig för att hålla henne kvar på sjukhuset. Hon fick lämna in nya prover och imorgon ska jag åka dit igen. 

Jag hoppas att det inte är något allvarlig, i så fall så måste det gå att bota. 


Oväntat samtal från morfar

Jag blev chockad, mitt hjärta stannade. Min morfar ringde mig och berättade att mormor blev förd till akuten med ambulans. Redan där kände jag att mina ben blev förlamade, jag kunde inte tro det jag hörde. Läkarna hade hittat en infektion i kroppen, vad för infektion vet de inte än. De ska ta flera tester under natten och förhoppningsvis hittar de något. Det måste de göra!

Allt började imorse vid 3 tiden, mormor blev genast trött och la sig på sängen. Efter någon timma gick hon upp och inbillade sig en massa saker, hon hade hög feber. Morfar bar henne in till sängen och höll henne medan hon skakade överdrivet mycket. Morfar berättade att han aldrig har sett min mormor sådär illa, hon har aldrig blivit så sjuk under sina 62 år. Morfar blev genast orolig och ringde ambulansen, 10 min efter var de på plats.

Imorgon ska jag och Jouni till mormor, vid 10 tiden måste vi vara på plats för då kommer vi få besked om vad för slags problem hon har och om hon måste vara kvar på sjukhuset. Fan, hoppas att det inte är någonting allvarligt! Det får inte vara det!!

Det är inte mig du ska förlåta, du ska förlåta dig själv.


- Du lever på hat och ångest, varför ska allting vara på ditt sätt? Du ler men din insida är rostig. Jag blir så äcklad och besviken, du förtjänar inte den respekten du är ute efter. Jag gav min tillit till dig och hade ett starkt förtroende för dig, men du strundade visst i det och valde fel väg. Ge inte andra skulden för dina egna misstag, det är ditt eget ansvar. Nu drar jag mig undan från dig, för att jag förtjänar bättre och för att du ska förstå att jag är ingenting man leker med.

Äntligen helg!

- Fan vad jag älskar dig Jouni, du är mitt allt! Den dagen du försvinner, kommer jag att försvinna tillsammans med dig!

Imorgon - då ska jag och Jouni in till stan för att jag har bestämt mig för att klippa mitt hår, kort igen. Jag passar inte i långt hår, det bara hänger och det stör mig att man inte kan göra något med det. Älskar stökigt hår, to bad.
Sedan efter det så ska jag hem till mormor och hälsa på henne, hon har bakat bannankaka skitgott! Mormor gjorde en hel kaka bara för Jouni, för han äter som en ko. Jag fattar inte vart allting hamnar, hur håller han sin form liksom? Jag ska nog bjuda mamma hem till oss imorgon för lunch eller filmkväll, hon får välja. Fick känna på lillebrors sparkar idag, gud vilka slag! Han ger verkligen allt, haha.

Den 6 december fyller Iris år! Jag ska hänga med henne och hennes vänninor, vi ska ut och äta middag och sedan ut och festa. Det kommer bli sjukt kul. Jag hade tänkt åka upp mycket tidigare eftersom jag ska tatuera och behöver 2 dagar för att återhämta mig eftersom det bli en stor tatuering. Fan vad jag längtar!!


Gräslig!

Hej på alla glada människor, hoppas att det förblir så...

För jag är inte så glad, denna dag har fått mitt hjärta att nå mina halsmandlar. Jag är så stressad och hoppas att detta går snabbt. Jag får ta en massa konsekvenser från myndigheterna, för misstag DE har orsakat. Jag måste städa efter deras okunnighet. Jag är i komvux och väntar på att käringarna har ätit klart, sedan ska jag HEM!

Detta är mitt schema idag:

Skicka brevet till försäkringskassan, ta kopia på hyresavi och kontraktet.
Säga upp parkeringarna och förrådet hos hyresbostäder. (Ingen var på plats, de var sjuka)
Skriva ut ett klagomål som sedan ska skickas till IF.
Skriva ut cvn och sedan gå till HM, Lindex och Kappahl för att få personalchefernas namn och telefonummer.
Gå till Nordea för att skriva ut kontoutdrag och kvitto på inbetalt hyra. (Problem med internettjänsten, så vi fick aldrig ut ngn kontoutdrag och måste gå tillbaka) 
Gå till arbetsförmedlingen för att skriva ut daganteckningar och handlingsplan.
Gå till Komvux för att få en kursintyg på att jag inte längre går här. (har väntat i 40 minuter nu på att någon ska komma)

Sen måste vi till det sociala för att lämna in allt. Jag hoppas på att det är värt all trams.



Glädje, ren glädje

- Det finns ingenting mer man kan säga, Melissa är den lyckligaste människan på denna jord!

Äntligen

- Fick världens bästa idé. Om allting går som det ska då kan jag ännu en gång säga "fan vad stolt jag är över mig själv".

Jag tog ut skinkan från ugnen och mamma kommer snart hit, hon ska sova över för att morgondagen kräver mycket jobb.

Mamma, jag och Jouni besökte de döda igår. Det var så vackert, nästan alla gravar hade levande ljus. Vi hann inte gå in i kyrkan då dem stängde vid 7. Lite synd tyckte jag...

Mammas mage har vuxit så mycket och lillebror sparkar så överdrivet mycket ibland. Gud vad tiden går fort, hon var ju nyss i 3:e månaden och hon ska föda om nästan 3 månader eller tidigare.

Mamma och lillebror i magen :)



Jag och Willie



Ultraljud, brorsan suger på tummen :D



Jag och Jouni <3 älskar dig mi oso!



Kevin, jag, Jouni och Willie på bussen :)




RSS 2.0