Idag har jag bara mått så jäkla dåligt...

jag har haft spykänslan med mig överallt och var nästan tvungen att gå av bussen för att jag kände på mig att det var på väg att gå illa. Jag åt bara en bit kött och mer än det fick jag inte i mig, jag har fortfarande inte ätit med småäta är helt okej (?). Jag åt för en stund sedan en bit ost med oliver, och efter det kände jag mig proppmätt.

Aja nog med det! Jag följde med Jouni till resecentrumet där han tog ut sin biljett och sedan åkte vi till biblioteket. Jag har inte läst på jättelänge så jag passade på att låna en bok en biografi om Anne Franks dagbok. Jag har alltid varit intresserad av hennes historia om vad som hände under andravärldskriget, om hennes liv och familj. En sån otroligt intressant bok, jag är snart klar med den och det är en bok på 350 sidor..intressant som sagt.

Efter biblioteket så passade vi på att besöka mormor och morfar, Jouni passade då på att fråga morfar om bilen. Det konstigaste är att bussarna slutar att åka runt midnatt och börjar igen runt 6 på morgonen. Lite jobbigt faktist, med tanke på att Jouni ska åka härifrån under natten vid 3 för att ta tåget till sthlm, och så går inga bussar.

Vi skulle egentligen äta lunch hos mamma men jag var så otroligt trött och mådde förjäkligt så jag sa till henne då att vi kunde ta det imorn istället, som tur var så var det ok. När vi kom hem så började jag med maten direkt medan Jouni hängde upp tvätten, det gick inte så snabbt med maten och jag ville bara sova sova sova!

Jag har inte orkat gå in till min säng för att vila, fattar inte hur lat man kan vara. Ärligt talat så tycker jag inte om lathet, jag tycker bara att det är äckligt. På något sätt äcklar det mig, bara tanken av att inte orka göra någonting och skjuta upp allt hela tiden, bara det äcklar mig. Skulle inte klara av och leva så varenda jäkla dag, skulle bara må så jäkla dåligt.

Nä nu ska jag fika med mi oso <3 Heddå

AVATAR ÄGER

330kr för filmen var absolut värt det! För de som tycker om Action/Äventyr/Thriller/Rysare/Sci-fantasy måste titta på AVATAR. Vill se den igen, den underhöll mig hela tiden under 2 tim och 40 min. Den är bara helt klart bäst!

Idag ska jag bara sitta hemma med Jouni och dega, jag skickade cv till 2 olika jobb och Jouni kanske får napp snart. Vi ska nog börja städa om kanske 1 timme eller så, sen måste man laga maten. Vet inte vad jag är sugen på, kanske kycklingsoppa. Vi åt middag hos mamma igår som jag tidigare skrev, gud vad gott det var. Jag åt som en gris! Hemskt!

Nä nu ska jag dricka mer vatten!!

Heddå

Deg dag

Det har absolut inte hänt någonting idag, jag och Jouni har degat under hela dagen. Jag lagade mat för en timma sedan ungefär, det blev lax med Jounis hemmagjorda potatismos tillsammans med spenat och dillsås. Det var så otroligt gott! Blev proppmätt och lax är ju min favorit så inte undra på. Efter maten så blev jag sugen på cocosbollar och det gjorde jag direkt efter maten, jag vet inte vart jag fick orken ifrån men jag gjorde det ändå. Denhär gången struntade jag i vaniljsocker och kakao, resten hade jag och rullade bollarna i cocos. Jag säger bara "gud vad gott"! Mycket bättre än de andra vanliga cocosbollarna. Enligt receptet så skulle det räcka till 25 bollar, men jag kom upp till 9 och de var ju inte alls stora. Hur små hade de tänk att de skulle vara? Snåla! Jaja, nu ligger jag nöjd och mätt här på soffan medan Jouni spelar Resident evil. Den är sådär, förväntade mig något helt annat innan Jouni köpte den när vi samtidigt lämnade in Mario Bros Wii. Om jag ska vara ärlig så blev jag ganska besviken på Wii Nintendo, så jag ska sälja den och köpa något annat underhållande.

Imorgon ska jag, Jouni och Kevin gå på bio för att se AVATAR! Jag längtar, jag har velat se den där filmen sen trailern kom ut. Den verkar skitbra faktist! Innan filmen så ska jag och Jouni äta middag hos mamma. Jag längtar till maten imorn, hahaha. Älskar havsmat. Musslor, lax, fisk, räkor, krabbor, kräftor! Me want very much!

Snart ska jag fixa Jounis ansikte, älskar och ta hand om andra. Crazy, I know. Men vem säger nej till skön massage, spa eller facecleening? Sen är det min tur ;) ska passa på och måla naglarna också, det var ett bra tag sedan.

Nä nu ska jag gå heddå!


All you need is love...

yes indeed!






Underbar dag

Jag vaknade halv åtta, jag kände att ögonen inte ville öppna sig. "En liten stund till" tänkte jag, en liten stund blev plötslig mer än en liten stund. Jag vaknade och klockan var kvart i åtta, nä nu var jag helt enkelt tvungen att gå upp för att hinna med bussen. Jag hoppar in i duschen och sedan sätter på lite smink, efter 4 min är håret perfekt. Jag rusar in till köket efter en hel timma utan mat och magen skriker efter det. Jag äter två nyttiga mackor som jag knappt får i min, sen börjar illamåendet. Det jag i vanliga fall älskar att äta får jag inte i mig nu, ja och det är p.g.a graviditeten! Det blev tillslut att blunda och bita ihop, jag behöver ju näring oavsett vad. Efter kämpandet med frukosten så blev jag så otroligt nervös för dagens ärenden. Jag och Jouni begav oss till sjukhuset, inte så roligt när man vet att man har blivit kallad till gynekologen. Inte alls roligt, jag blev så nervös att det nådde botten och det blev ännu värre med illamåendet. Väl i väntrummet så märkte Jouni att jag var blek i ansiktet och frågade "är det så illa". Ja, om han bara visste! Mitt namn blev uppropad och jag visste verkligen inte vad som väntade mig. Jag säger bara en sak och det är "helvete". Jag blev lugn då hon gjorde ultraljud och hon försökte hitta den lilla rackaren. Där var den, och den hade två små händer som såg ut som bollar. Hjärtat såg man tydligt hur den slog, det var helt otroligt. Jag fick en sån härlig känsla, jag tror inte det finns något namn för just den känslan. Men den rusade runt i kroppen samtidigt som jag fick gåshud och jag kände mig så otroligt glad, tacksam och självklart lycklig. Jag kan fortfarande inte förstå att den där lilla krabaten är där inne och är en del av mig, att jag bär på den vart jag än går. Den är med mig varje sekund, minut, timme, dagar, veckor, månader. Helt otroligt säger jag bara!

Jag fick ett smstips för en vecka sedan ang min cross. Jag meddelande polisen omedelbart och lämnade in tipset, och idag fick jag ett samtal från polisen om att de har fått in en flertal crossar och de kommer därför hem till mig med bilder så att jag kan peka ut vilken som är min. Jag hoppas verkligen att de har hittat den! Jag kommer förmodligen gråta imorgon då de kommer, och speciellt när de lägger fram bilderna. Det lönar sig att lägga ut stulna saker på internet och sätta upp lappar varsom ifall någon vet något. Jag tänker inte ge upp det han tog ifrån mig, det Jouni gav mig på min 20 årsdag! Aldrig i livet.

Håll tummarna för mig nu!

Heddå!

Överaskning

Snart är det jul..igen. Jouni ska köpa presenterna imorn och jag måste köpa en till sak till Jouni. Han behöver den verkligen, det vore bra om han kunde hålla sig sysselsatt (inte spel).

Jag är så trött, jag sitter just nu hos morföräldrarna och har ätit middag med en del av familjen. Det var så otroligt gott, klart jag är mätt också! Jouni och hans finska vän sitter framför tv:n och kollar på cars. Medan jag sitter här och skriver om ingenting?

Vet faktist inte vad jag ska skriva om, jag var sugen på att skriva men har ingenting på tanken direkt. Jag får nog ta och uppdatera lite senare medan Jouni roar sig med Kevin. Nä, nu ska jag surfa lite mer.

En speciell dag

Först och främst vill jag bara gratulera min bror Kevin som fyller år idag, 19 år blev han och det var exakt 1 år sedan han togs ifrån oss av det sociala och därför vill jag bara tacka för denna underbara dag. Tacka för att min bror lever, mår mycket bättre och speciellt att se honom le. Många kramar och ovillkorlig kärlek!

Dagen har varit stressig men det var absolut värt det, jag och Jouni skulle hämta stolarna från Jysk med de hade inte de på lagret och de kommer efter jul. Vi köpte bordet igår, men har inga stolar haha. Men snart, det går snabbt. No problems.

Jouni fick sina pengar idag och han har en överaskning till jul, jag fick göra en önskelista och om jag ska vara ärlig så kändes det som om jag var 9 år igen. Men det enda jag kom på var bara tre saker som jag önskar mig till jul och det är ipod högtalare, psp och wii. Undrar vad det blir!

Jag har redan julhandlat men det känns som om det inte räcker, jag har en sak kvar som jag kommer att köpa till Jouni och Kevin. Det är så mysigt med jul, det är nog känslan som är det bästa. Julgranen, levande ljus, mat, lugn musik och så det viktigaste av allt sina nära och kära.

Trots att jag inte har kommit långt när det gäller graviditeten så är jag så sugen på att köpa bebis saker som himmelsäng, mysiga lampor, fylliga gardiner, bebisoljor/perfym, barnvagn, skötbord, gosedjur och leksaker. Jag ska också be Jouni tapetsera om lilla rummet som barnet ska ha, så att den kan få sitt eget rum redan från början. Jag vet, jag vet. "Ta det lugnt du är bara i 3:e månaden", men det handlar inte om det. Jag ska ha mitt första barn! Jag vill att det ska vara speciellt, att allting ska vara på sin plats så att jag kan ta den lungt och bara kunna njuta av min graviditet tills barnet föds och kunna gå in till rummet och se allting. Bara tanken värmer hjärtat. Jag är så jäkla lycklig och det känns så underbar när man har bestämt sig och veta om att nu händer det. Jag och Jouni längtar så otroligt mycket, jag är så glad att han finns vid min sida och att han inte har ångrat ett dugg! Jag känner mig trygg och säker på detta, han har inte visat ett enda dugg av osäkerhet. Både jag och han har upptäckt en sida av honom, att han verkligen vägrar att ge upp och det jag absolut inte har hört från honom och är verkligen tacksam över det är "abort". Bara det ordet skär upp en innefrån speciellt när det kommer från sin partner. Därför vill jag bara säga att jag är så jäkla tacksam för att jag fick en sådan bra kille, helt otroligt att han är säker. Jag vill ju hålla familjen, jag, Jouni och vårt barn. Vi båda vill inte att vårt barn växer med separerade föräldrar.
Jag kan verkligen känna kärleken när han kommer fram till mig från ingenstans och håller om mig, säger att han älskar mig och kysser mig. Att han kommer och lyssnar när jag mår dåligt, och att han lyfter all ont från mig. Speciellt när han håller sina händer runt magen och säger "hej på er" eller "jag älskar er" och ger en puss på magen. Vi ser framemot det, vi längtar så otroligt mycket och vi bryr oss inte för människor som kommer med negativa kommentarer eller att de på något sätt försöker ge "bra" råd genom att säga "gör abort" eller "du är för ung". Men nej, jag vet att vår kärlek är så stark att ingenting kan förstöra det vi har.

Oj vad jag skrev! Tappade bort själva dagen, bara för den tanken av att köpa sakerna och varför. Ni fick en förklaring iaf. Nej, jag har bestämt mig. Jag ska köpa sakerna till barnet även om det är tidigt, jag kanske kommer ångra mig senare. Jag måste bara följa min känsla, ellerhur?

Nu ska jag lägga mig, jag blev så otroligt trött. Godnatt!!

Fortfarande trött

Det kanske beror på vädret, så otroligt deprimerande! Imorgon åker jag hem, mina små bäbisar (Kovou o Ticco) jag saknar de så mycket!

Jag vaknade runt 10 av att min kusin sprang runt och skrek, gud! Jag åt frukost och nu efter 2 timmar så är jag hungrig igen! Jag börjar ärligt talat bli skit irriterad på dethär! Gå runt och vara hungrig hela tiden, jag äter ju tills jag är proppmätt men ändå så blir jag hungrig efter 2 timmar. Skit jobbigt tycker jag. Snart är pizzan klar, mmmm! Fan om jag blir hungrig igen om ca 2 timmar!!

Jag ska senare lämna filmen som vi hyrde igår, vi hyrde ice age 3. Den var helt okej, lite sjuk haha. Sedan ska jag bara slappa framför tv:n eller här framför datorn eftersom vädret förstör en stor del av vardagen!

Nä nu ska jag gå, uppdaterar senare! Heddå.

Veta hur man kan lindra smärtan

Jag mår förjävligt rent ut sagt, jag vet inte om jag ska sitta, ligga eller stå. Jag vet inte heller vad jag kan göra för att lindra det som gör ont, det är nog det som gör mig så frustrerad. Jag menar jag är jag och jag känner mig bäst, borde jag inte då veta vad jag kan göra för att "koppla" bort mig från det som får mig att må dåligt? Sjukt när man inte vet vad man kan göra för en själv. Jag är inte förvirrad längre, utan bara så jäkla förbannad att jag till och med kan spy utav tanken av hur äcklig en människa kan vara innombords. Hatar människor som lovar och ljuger, som ljuger och påstår att de talar sanningen som sedan visar sig vara en hel lögn. Ärligt talat, jag skulle jättegärna veta vad själva syftet är med att ljuga på det sättet? Är det bara för att kunna utnyttja en människa, på ett hemskt sätt. Det finns människor som inte har ett hjärta alls, förens de själva är med om något riktigt smärtsamt. 

Jag har bara lust och spy när D dyker upp i mina tankar. 

HUNGRIG

Jag är hos min kusin nu och åker hem på måndag  istället, då kommer Jouni passa på att hämta mig eftersom mamma har sina möbler här i sthlm och de ska lasta på allt på släpet. Så då kan jag lika gärna åka hem med de. Sthlm har inte ändrats ett dugg! Brandbergen ser likandan ut men har blivit allt sämre, nu kan jag säga att jag uppskattar mitt hem till 100%! Det enda positiva här i sthlm är ju att man har sin släkt och sina vänner som bor här, det är därför jag kommer hit men resten är bara bajs! Jag säger inte att Sthlm är skit rakt av, utan att staden har sina brister som fortfarande finns kvar och att inga ändringar har skett. Jag har inte varit inne i stan, för att jag vill inte vara med i en stressig miljö. Proppad med folk, springande människor och speciellt vara omringad av höghus. Noo way! När det gäller bussarna så tycker jag att det är förjävligt gemfört med Norrköping. De har både bussar och spårvagnar, så det är både bra för miljön och det går snabbare. Man får aldrig stå och vänta på en buss, de finns alltid på plats. Andra jobbiga saker är A-lagen. De finns knappt några A-lag i Norrköping och där kan man gå i lugn och ro utan att bli oroad om att någon kliver på bussen berusad däremot och vill ha uppmärksamhet. Eller när man är påväg hem och att det är någon som följer efter en. Saknar Norrköping btw.

Nu ska jag äta, heddå så länge

Tomorroooww

Ska jag till sthlm som ni redan vet. Jag har packat de sista sakerna och jag har betalat hyran för denna månad. Skönt att åka härifrån och veta att allting är i ordning. Jag ska åka tillsammans med Jouni in till sthlm och jag ska hoppa av vid handenterminalen. Vilken tur, sedan ska han till lokalen med mamma och mormor för att packa upp sakerna på släpvagnen.

Jag ska snart smsa Iris så att hon inte åker till centralen i onödan.

Jag klippte mig idag, jag la upp några bilder på Rihannas hårfrisyr som hon har i videon take a bow. Jag vågade tillslut och klippa bort allting!! SKITSNYGGT blev det, så jäkla härligt och ha kort hår det känns så fräscht!!

Nä nu ska jag ladda ner lite music och sedan tvätta bort sminket :D

RSS 2.0